#1 - - Helena:

Glad påsk på dig :)

#2 - - Missankre:

glad påsk :D

#3 - - Anonym:

Glad påsk på dig med snäckan! Haft en skön lördag?

#4 - - Helena:

Oj glad påsk på dig också. Hoppas att allt är bra med dig!

#5 - - Helena:

Godmorgon! Hoppas att du får en jättefin dag!

#6 - - Kim:

Detsamma! :-) Söt klassisk påskbild också!

#7 - - sara:

Tack för grejerna som du hade lämnat hos Patrick, de gråa skorna var ju supersnygga! Har du ens använt dom? Vill du att jag lämnar kvar de grejerna jag inte ska ha hos Patrick så att någon annan kan få det? Jag har inte hunnit rensa min garderob än, men så fort jag har gjort det så lämnar jag en påse hos Patrick.
Jag måste bara fråga vad det hela handlade om angående mitt blogginlägg? Det blev en jäkla massa prat om det...
Hoppas att du har haft en trevlig påsk!

#8 - - Anonym:

Jodå det har varit en skön & trevlig helg,,,ska börja jobba i morgon igen...mindre skoj...ha en skön kväll...

#9 - - sara:

Gillade verkligen de grå skorna! Och de bruna var ju också nice. Men jag försöker ju som sagt att rensa bort så mycket som möjligt i min garderob, så jag tänkte noga igenom vad jag verkligen ville ha. Men jag lämnar resten hos Patrick så du vet. Är det något som du vet redan nu som du absolut inte vill ha, men tanke på att jag ska rensa garderoben, så kan jag plocka ut sådant som du kan tänkas vilja ha.
Var i fasta idag på lite shopping och blev helt kär i en affär som heter SIX. Har du sett den? Ligger bredvid Vila. Så mycket söta smycken, skulle kunna köpa hela affären =) Och billigt var det ju också!

#10 - - sara:

Ja jag förstår att det kan verka konstigt att vi träffas och myser och allt sånt fast det är slut. Men det är inte lätt att bara från ena dagen till den andra slut ses och vi har ju bestämt att vi absolut inte ska säga upp kontakten.
Det är svårt när det fortfarande finns så mycket känslor och att man är så van att vara med varandra. Och det är ju inte så att jag går runt och är naiv och tror och hoppas att vi ska bli ihop igen bara för att vi träffas, jag vet vart jag har honom. Vi har verkligen pratat ut om hur vi känner så allt är verkligen klart från bådas håll. Vi har sagt att vi ska fortsätta att ses lite då och då och sen om några månader så försöker vi igen på riktigt, går ut och gör saker ihop, tar det väldigt långsamt och ser vart det leder. Och funkar det inte så funkar det helt enkelt inte, det har vi båda accepterat...

#11 - - Helena:

Jag har haft det jätteskönt och har ingen som helst lust att börja jobba imorgon!Hoppas att du också har haft det skönt.

#12 - - sara:

yes jag fyller 22! Jag såg presenten men han skulle komma hit imorgon och ge den till mig. Så himla fint paket, man vill ju nästan inte öppna det =)

#13 - - Helena:

Svar: det skall det nog göra. Hoppas att du har haft en skön kväll.Sov gott, natti, natti!

#14 - - Helena:

Godmorgon! Hoppas att du får en bra dag!