Tråkiga mörka väder..

Är det bara jag eller känns det som höst idag? Mest på hur vädret ser ut då. Det är inte speciellt varmt och mörkt är det med. Det blåser iaf inte än så länge.. Tänkte försöka sova ut idag eftersom jag kom hem så sent igår, men det tyckte inte kroppen min. Jag är så jäkla pigg på mornarna.. Har redan varit vaken i över 1½ timme å inte åstakommit någe. Är det inte skönt :D haha.. Man måste ju få ta det lilla lugna ibland..

Ska ta å fixa lunch till min älskling som kommer hem då.. Han och hans kollega jobbar i närheten och igår va dem så stressade så de fick inte i sig någon mat. Så idag lagar jag den åt dem, så kan de käka direkt då de kommer hit. Sen åka igen. Så har de iaf ätit.

Ska möta Annso klockan 12, eller ja. Hon kommer hit kl 12. Så ska vi sen åka in till stan är planerna. Sen får vi se vad vi hittar på. Om hon är på shoppinghumör eller nått :P Behöööver hitta mig ett par brallor. Har fasiken inte ett par som jag kan ha. Å en dag som denna så blir man irriterad på en sån sak. Jag kommer ju frysa ihjäl. Får se vad ja kan hitta i garderoben.

Har även tvätten idag kl 17.. Så jäkla trist. Orkar egentligen inte ha den. Men det är mest för att den är så tråkig. Sen kan ja ju inte bära ner skiten själv. Så man känner ju sig lite smått handikappad. Men det är tur att älsklingen är hemma, så då hjälper han ju mig en massa. skönt det. Kl 18 är det portugal tjeckien. En match ja måste se. Kommer ju bli spännande. Missade ju portugal matchen i lör så ja vet inte riktigt hur de spelar. Så det ska bli skoj att se.. =) Skönt att sverige vann igår.. även om matchen i sig va ganska så tråkig. Tack vare grekland som tydligen inte ville spela fotboll.. Så jäkla trist med mygel.. Hoppas på att matchen på lör blir bättre..

Nej nu ska ja sätta fart här.. Har en del att stå i innan Annso kommer.. Ciao....