Tisdag..

Så nu har ja gjort en massa massa nytta hela morgonen. Känns bra att ha det jobbiga överstökat. Två timmar i telefon, seriöst, känns som ja jobbar på någe kontor å ringer runt *S* Men nu är det klart iaf.. Så skönt..

Ska till crille strax på lunch.. så ja ska till Årsta är planen. Ska bara ut med hunden nu sen så kilar ja.. Skönt att tänka på annat denna stressiga vecka... Har iaf gjort en massa och så ikväll så ska ja göra en massa mer.. Så ligger ja bra i schemat. Imorrn blir det en stressig dag från början till slut. så lika bra att vara alert idag..

Igår va J och ja å käka ute på Helenes krog. Sen åkte vi hem å mös i soffan. Så ja hade en hel kväll igår.. =) Ska lägga ut det ja shoppa med senare.. Men nu ska ja sätta fart här :D
#1 - - sara:

Har fått svar från min kompis nu angående håret och hon köpte det i en butik på Drottninggatan som heter Taj Mahal och det kostdade 500 kr...Du kan ju ta en titt imorgon om du fortfarande ska till stan. Annars tror jag stenhårt på att du blir precis lika fin med ditt eget hår =)

#2 - - Evelina - blivande brud <3:

haha ja de var billiga iaf, kollade inte tidigare pris =) men det var nog halva priset!



är ni nervösa nu=)?



kram

#3 - - sara:

Hehe stackare som har letat efter den där väskan. Den gav du till mig för ett tag sen när du hade lämnat en påse hos Patrick =)Jag har sprungit som en dåre i stan och letat efter en champagnefärgad väska men utan resultat och då kom jag på att jag har den där väskan som du gav mig.

Köpte en en stor blomma också, som man kan fästa med nål, i samma färg som väskan, blir nog fint att sätta på tröjan. Dock provade jag min vita skor och helt plötsligt gillar jag dem inte längre...men jag har ju en hel del skor så jag ska leta fram ett par som passar bra till =)

#4 - - Ragnartina:

Your site is very convenient in navigation and has good design. Thanks!