Lördag..

Ja då var det redan lördag. Tiden går så fort nu tycker jag.. Igår så kolla ja fotboll å så kom Annika över på kvällen och var här en timme lite drygt innan hon drog till Jonas. Satt och prata med Hanna i telefonen om tjejmiddagen och även om hennes barnvagn.. Så nu har ja ännu mer information *Asg* Så nu vet jag ännu mer vad vi ska ha. Får se om vi hinner åka förbi idag å kika. Har så mkt att göra nu de här framtida veckorna. Sen åker vi till grekland.. Så i värsta fall får vi ta allt sen.. Men man vill ju ha allt avklarat..

Idag har ja massa att göra.. Gick upp vid 9 för ja va hungrig. Då drog ja ändå ut på det. Orkade inte gå upp kl 8. Har slagit in alla glas som ska med upp i morgon. Jag har fixat en massa kassor med krukor å sånt. Ska ner å hämta blomlådor i källaren oxå. Helst ska jag ner med lite lådor där med.. Men då måste killen lyfta eftersom det kan inte jag.. då blir det kaos i ryggen. Har en del som vi måste sälja oxå. Som står i källaren. Får se när man orkar med det..

Måste iaf fortsätta med packningen. Sen måste ja städa undan och dammsuga. Om Jonas kommer så måste det vara hyfsat kliniskt rent här. Eftersom han är pollenallergisk som jag + att han tål inte hund.. Så det är viktigt att städa så mkt som möjligt. Brukar oftast dammsuga x antal ggr innan han kommer..

Ska laga mat oxå. Det är familjemiddag idag. Lotta kommer då med och ska käka med oss. Hoppas det går bra för henne idag med lägenheten.. Hon ska ju oxå flytta snart.. Så jag ska försöka hjälpa henne och packa å så. sen med flytten så gott jag kan.. Allt kan ju inte väga bly.. =) Men iaf.. hon kommer hit å käkar med oss..

Sen så runt 18 snåret så dyker det upp lite mer folk. Bla Martin och hans kompis Patrik. Sen kanske en kille till. GUGIG kommer, så jäkla skoj!! Ska ner å möta honom vid bussen då han kommer.. Såå skoj att äntligen träffa honom, var ju år och dar sen! Man får passa på medans han är hemma. Så det ska bli mest kul ikväll. Sen skulle Annso kanske trilla förbi, Maria och Annika dyker upp. Å sen Jonas.. hmm har ja glömt nån? Adde kommer kanske oxå, beroende på hur han mår. Han skulle ringa under dagen. Så det blir fullt hus här till matchen ikväll. SKOJ!!! Mamma tar sen ludde med sig hem.. så kanoners.. kan vi bara åka imorrn..

Nej ja måste sätta fart här. Hunden ska ut, det ska städas å handlas. Å sen så ska ja packa vidare..
#1 - - Malin:

:O är du gravid?

men gud, grattis :D:D

#2 - - Malin:

ahh nu ser jag!!

hur har jag missat det? :S



förresten, när du skickar kommentarer så tror ja du skriver in din "hemliga" blogg eller nåt för när man trycker på länken så kommer man till den där rutan som säger "lösenord tack!" :P