Fredag..

Jag uppdaterade väldans dåligt igår märkte jag. Men jag var så jäkla trött. Jag hade fullt upp hela tiden.. Satt och fixade skivor till helgen, musik måste man ha. Ja även om vi kommer ha en karaoke maskin på plats *S* hahhah.. Så roligt.. Har lite musik kvar som ja iaf ska fixa idag, men gjorde det mesta igår. Ja va ute med hunden. Skicka tillbaka mitt paket, jag hämtade ut medicinerna och köpte upp mig på järntabletter. Jag fixade disken och plockade undan lite. Bla all tvätt. Jag åkte till farsta och handla en del behövliga småsaker. Sen baka ja på kvällen och satt och snacka skit vid datorn till matchen började.. Sen tvättade vi hunden oxå.. Han ser ut som ett yrväder.. *S*

Somnade runt 2 i natt. Var hungrig verkligen stup i kvarten. Hjälpte lixom inte vad jag än åt.. Men tillslut så blev jag ju mätt. Då började lillen att sparka.. Va fullt ös. Så då kunde ja ju inte sova för det. Men ja somna som sagt var vid 2 snåret.. Vaknade upp två timmar senare med världens ryggvärk (som ja haft nu i ett par dar). Va tvungen att väcka J och be honom hämta en soffkudde och lägga under benet på mig. Låg verkligen å grät av smärta. Sen fick ja sendrag i foten etc.. suck alltså. Somna om å vaknade hungrig vid 5 snåret. Sen hade ja issues med att somna igen.. Vakna 7,30 att jag är hungrig igen!!! Så nu har ja suttit här sen dess.. Är verkligen så trött. Så ja får se om ja vilar en stund på soffan innan ja sätter igång med allt. Borde väl vara duktig å ringa barnmorskan.. Men ja går ju inte till läkarn för minsta lilla grej. Men när höften och ryggen ballar ur, ja då kan det ju vara foglossning - viktigt att få en diagnos fort.. Kan ju komma när som helst i graviditeten. Så varför kan ja inte ta det i vecka 40 lr inte alls? inte nu när det nalkas partaj och utomlandsvistelse..

Idag ska ja iaf åka å handla, sen systemet, in till hötorget en snabbis.. Fixa de sista skivorna. Möta sara vid 17. Borsta hunden och lämna över honom till mamma. Ska fixa inför tjejmiddagen ikväll. Laga mat och duka. Vet inte hur ja ska orka just nu.. men det löser sig. Har ja tur så hinner ja med en sovstund =) Nu blir det att duscha och sen sätta fart..
#1 - - jannica:

Godmorgon allt bra med dig?

#2 - - Sweet 16´s blogg:

mysigt (=

#3 - - jen:

Usch vilken jobbig natt du har haft. Hihi den lever loppan där inne :)



Ja det har varit lite annat nu som har gjort att det har blivit en liten bloggpaus, men nu är jag tbx.



Hoppas att du har och kommer att få en fin dag.



Kram

#4 - - Lauritsjeanett:

Great site, keep up the great work