Pladder..

Jag och mannen åkte till barkaby igår och gick runt där och kika. Vi blev inte kvar där så jäkla länge för att J började att må dåligt helt plötsligt. Vi skulle ju förbi så mkt mer grejjer där. Men ja sa att nu åker vi hem istället. Shoppa kan vi göra en annan dag. Vi kom hem och jag slocknade lika fort som jag la mig på kudden. Mådde inte så jäkla bra jag själv då vi kom innanför dörren. Sov i två timmar. Men sen kunde ja inte gå ut med hunden iaf för att höften kändes helt paj.. Väckte J och han kom tillslut ut. Kikade på Burn notice och psych som har börjat nu igen! Tjoo hoo! Sen va det mest slött hela natten..

Idag har ja sovit så innåt bängen. Fick ta en allergitablett igår. Min astma är inte så bra. Pga att jag är gravid så kan ja ju inte ta de tabletter ja behöver eller den astmamedicinen. Skulle behövt kortison, men det är ju inte ett alternativ. Så igår så tog ja en tavegyl å jaaa. jag blir helt däckad.. Ska bli så skönt då pollen lägger sig..

Ska iväg nu på en brunch eller om vi ska köpa hem lite mat.. Vi får se. Ikväll så ska vi troligen hem till hans morbror å käka middag. Hans moster har bott där i några veckor nu å åker tillbaka till usa på tis. Så det är sista gången vi hinner träffa henne och shane.. Så man får ju passa på.. De kommer kanske hit en gång per år.. om ens det..

Nej nu ska ja byta kläder här..
#1 - - jen:

Jobbigt med asma, har lite jag me :(

Tavegyl, det skulle man knapra på när man flyger :) Är det receptfritt?

Hoppas att du känner dig bättre snart.



Jag har bara haft brist på lust och mitt humör svänger titt som tätt.



Kram

#2 - - Ingrid's fotoblogg ^^:

jobbigt "/

#3 - - Anonym:

God kväll...Hoppas att helgen ahr varit en bra helg..gjort något skoj? kram på dig

#4 - - Linda:

Tackar tackar :) Men nu är det slut på det roliga och jobbet väntar. Hoppas du haft en skön helg du med!

#5 - - Linn Holm:

usch.. de va inge kul.. hoppas ni mår bättre snart :)

#6 - - maria:

tack så mkt !

hoppas du har en härlig sommar :)

#7 - - Sanna:

vilken fin blogg du har! :D

#8 - - carro:

precis=)