$hoppingrunda..

Jag å mannen ska iväg på en liten shoppingrunda nu är det tänkt. Vi ska dra förbi barkaby outlet, kanske ikea, babyland och nån möbelbutik där - typ mio =P Ska kika på lite saker till bebisen och till den nya lägenheten.. Finns ju en hel del som man måste ha.. som vanligt.. Får se om vi svänger förbi kista oxå å käkar lite god pasta *s* Finns ju en hel del butiker där oxå som man kan dra igenom..

Mamma mia igår tyckte ja va helt ok, klart sevärd. Nu i efterhand så kanske ja inte hade velat se den på bio dock. Den är lite urflippad ibland å faktisikt löjlig tillfälligtvis. Men sen kan den ju vara smårolig. Gillar ju tex colin firth.. Men stellan gör ju ett bra jobb, man blir bara glad av att se honom. Synd bara att han inte hade en större roll.. Men det absolut roligaste var ju att J följde med. det va ju hans moster som skulle bjuda oss.. Han hade bara sett reklamen och så.. Så när han sen märkte att det var en musikal höll ja på å dö av skratt. Bara genom att kolla på hans miner.. hahhahha.. ah det va skoj.. Kändes som han plågades i två timmar *s* Han såg förstörd ut då han kom ut. Jag tyckte det va så skumt att han ville se den filmen.. Men ja sa ju inge. ja va ju glad att gå på bio *s*


Nej nu ska ja sätta fart här.. Mannen är å klipper sig å då han kommer tillbaka så ska vi gå en promenad med hunden.. Sen ska vi åka. Så ja ska ta å slänga in mej nån liten tugga till av mat och sen klä på mej!..

Mina fina kommentarer
Postat av: Christine

Jag tyckte sången var bäst, hihi! ;-) Ä inget Abba-fan direkt och hade inte lyssnat så mycket på deras låtar innan, men fick verkligen mersmak av filmen. Men alla har vi ju olika smak.Hoppas du får en trevlig lördag med mannen din! :-)

Postat av: sara

Jag hade faktiskt tänkt att köpa en sån klänning till dig också när jag köpte min, tänkte att den hade varit så söt med magen =)

2008-07-19 @ 11:04:31
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/
Postat av: ≡ Emma ≡

Tack detsamma! :)

2008-07-19 @ 11:13:05
URL: http://courageo.blogg.se/
Postat av: Sarah

Fin blogg, trevlig helg ;)

2008-07-19 @ 11:22:09
URL: http://tana94.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej snäckan..Var filmen bra som du såg med tjejerna i veckan..? Ha en skön lördag..kram på dig

2008-07-19 @ 11:44:18
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Ingrid

ha en bra dag (:

2008-07-19 @ 12:36:29
URL: http://svartvitnagellack.blogg.se/
Postat av: Kitty

Trevlig helg på dej också :D

2008-07-19 @ 16:11:10
URL: http://kittson.blogg.se/
Postat av: LINA VERONICA

hihi, ja då ska jag se den!

2008-07-19 @ 16:24:01
URL: http://linaveronica.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: