Det vanliga pladdret.. [God natt]

Ja då var det tisdag idag. Har inte gjort många knop idag heller. Har inte känt mig så jäkla bra. Hela dagen har gått åt till att vara bara allmänt trött. Nu har det varit såhär i 1½ vecka, ja hoppas det släpper.. Lite nytta har ja iaf gjort.. Jag har ju varit ute med hunden några ggr och så har ja även tvättstugan. Kan inte hjälpas att mannen inte kan hjälpa till. Vill gärna ha rent mina kläder. Får vila ordentlig i mellan åt..  Tär på höften och på ryggen.. Spelar ingen roll vilken tid jag tar denna vecka, för han jobbar ändå. Så det är bara att härda ut..

Fick ju rycket och rensa ur min garderob. Alltså ja har tre sopsäckar med kläder som jag inte kan ha. Ändå är mina garderober fulla. Hur jäkla mkt kläder har jag? Drog ut mannens kläder oxå. Han måste rensa. Så ja tänkte om ja börjar dra ut så kaaaanske han kollar igenom å kastar å så.. *Hoppas* =) Ska på linneskåpet snart...

Har suttit å tänkt en del på kläder. 
Jag har inte riktigt förstått det här med att om man är gravid så måste man se ut som stryk?  Säger inte att alla gör det, men många. Det finns ju så mkt fina kläder nu. Så mycket sköna (bekväma) kläder.. Nej jag kan bara inte förstå att man vill se ut "sådär". Vissa har verkligen ingen smak överhuvudtaget - även om de tror att de har det..

Normalt sett så går man väl upp en 10-15 kg när man är gravid. Men jag har lyxen att inte ha gått upp så mkt (ÄN). Jag tror enbart magen tar en del av kilorna. Stod ju så still i vikt där i början av graviditeten och sen gick ja tom ner. Nu känns det som om ja har gått ner igen, rent kroppsmässigt (överkroppen) fast magen växer. Den är ju så jäkla stor! Tror jag har gått upp 5 kg. Det är fasen inte mtk. Men jag ska väl inte säga någe för rätt som det är så kommer väl allt som ett paket på posten. Men trodde ändå att jag skulle gått upp mer vid den här tidpunkten..

Theo sparkar som bara den. Dag ut å dag in. Hela natten. Sover han aldrig? Börjar ju undra. Sparkarna fortsätter att bli hårdare och hårdare, gör ibland jäkla ont. Igår satte jag handen på magen och fick en fot rakt i handen. Så coolt. Två ggr dessutom. Kunde greppa den om han inte sparka så fort *s* Nej han är en riktig karate kid. Min karate kid =) *så glad*


Ska ner i tvätten nu för sista gången. Sen blir det tv i sängen som gäller - ska bli så jäkla skönt!! Natti♥

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: