#1 - - sara:

Hehe tackar, älskar att göra kollage! Önskar att jag kunde skriva ut dom så kunde man ju göra många med egna bilder och sätta i fotoalbum och så, men vi har fortfarande i kopplat in våran skrivare, haha, den har bara legat i sin kartong i typ 2 år...
yes mössorna från Lindex är ju bara för söta, jag gissar på att dom kommer gå åt så man får nog skynda sig att köpa om man vill ha!
Ååå vad kul att resa, Kroatien låter asnice! jag och Patrick funderar på att åka till Barcelona eller Paris i sommar, men då gäller det att man lyckas spara massa pengar. Sen i augusti kanske jag åker till USA med pappa också och då vet jag inte om jag har råd att åka någonstans i sommar...Att resa är ju så underbart!

#2 - - sara:

jag har aldrig varit intresserad av att åka på "solsemester" utan vill åka till städer där det finns massa att titta på och göra. Paris är ju drömresemålet just nu, så mysigt och vackert!

#3 - - sara:

nope, har aldrig varit i Paris men någon gång ska jag dit, hittade en resa för 3500. Fast vi har nästan helt klart bestämt oss för Barcelona, dock typ dubbla priset, men då får man ju värmen också plus en cool stad!
Önskar att man hade massa pengar så man kunde åka vart man ville, hade ju lätt åkt till Egypten, USA eller Thailand då!
Sitter och kollar resor som bara den! =)
Jag och Eleonor funderade även på att åka till Amsterdam, men det var dyrare än förväntat, det var billigare att åka till Paris!
Får se vad det blir för resor i sommar...

#4 - - Linda:

Jag är också sugen på att resa till Grekland! Det verkar så mysigt!

#5 - - Ellinor:

Grekland är fantastiskt när man bara vill sola och koppla av- hoppas ni hittar nåt riktigt bra:)

#6 - - Helena:

Vad härligt det ser ut, man får börja planera för sommaren. Själv blev jag såld på Grekland :)
Ha en trevlig söndag.

#7 - - Christelle:

Åh jag har hört att Kroatien är underbart! :D
Detsamma, fast hoppas du får en bra söndag!

#8 - - Olessia:

Härliga bilder

#9 - - Anonym:

härligt =)

#10 - - Malin:

ååh så mysigt.. vill också åka någonstans!

#11 - - Erika Hallman:

Vad skojigt!!

#12 - - sara:

ja samma här, är sååå trött. Jobbade till halv fyra på morgonen i går!!! Helt galet...och idag jobbade jag till kl nio. Sen imorrn ska man upp tidigt igen för att ta en sväng i affärer. Ett tips om du vill fynda billiga klänningar och tunikor är att kolla in rean på Åhlens vid Östermalms torg. Blev så irriterad över att jag inte hade några pengar kvar, måste dit imorgon och spana =)

#13 - - sara:

Åhlens ligger på Nybrogatan 37, nära saluhallen. När du går av t -banan i Östermalms Torg så går du ju åt anda hållet (inte mot Stureplan)Och sen när du kommer upp så tar du uppgången åt vänster. När du kommer ut sen så ligger Ålens precis mittemot.
Jag var inne en snabbis innan jobbet igår och såg massa snygga klänningar och tunikor som alla var på halva priset, hann inte kolla storlekerna men den Åhlens brukar alltid ha massa kvar, inte lika många människor där som på Åhlens i city

#14 - - Hp:

Åkt till Kroatien!! Där e undebart! :D