Ny mob..

image3595
Håller på å letar efter en mobil som ja vill ha. Vill att den ska ha mp3 spelare.. Å att tangenterna är ok (dvs godkända enl Ninalagen).. Väl dem kraven som jag har.. Sen att ja hittar mobilen i en rolig färg gör ju saken bara bättre.. Hittade den här mob som ja e lite sugen på.. Finns i vit, svart å grå.. Lite sugen. Ska nog åka å kika på den, sen får ja se hur ja gör.. Min gamla e ju kass å nu har ja killens gamla. Men kameran sätts igång hela tiden å det är en stor repa i displayen som irriterar mej!.. Hmm nej vi får se hur det blir.. Ska tänka på saken. Känns inte som om mob är prio just nu.

UPPDATERING: Oh så najs. Nu när vi va ute på promenad älsklingen och jag så tog han ett reklamblad nere i centrum och hittade just den här mobilen och den släpps i rosa nu i slutet av januari.. IIiiiii!!!! gissa om ja kommer att gå å kolla på den då. helst skulle ja vilja ha den i lila, men rosa duger alldeless fint, hihi, hoppas den e superfin!! Hoppas Hoppas!!
#1 - - The City:

Snygg!

#2 - - Sinne:

Oj jag har ingen aning om vart det blir! Inte så långt i alla fall, med andra ord inget thailand eller så :P Dit blir det kanske nästa vinter! Jo men helt rätt, livet känns ju lite lättare när man har något att se fram emot :)