Mat mat mat..

image3547
Gjorde en massa till lördagen och söndagen. Kanske liiite för mkt, trodde jag, men icke. Blev tre smörgåstårtor, två cheesecake, 80 cocosbollar, sockerkaka, bål, vegitariska smörgåsar och vanliga.. just nu har vi kanske en halv cheesecake kvar å 10 chokladbollar *S* Kul iaf att det blev succé. Bålen blev hur god som helst, väldigt somrig!! Kommer att göra den flera gånger till, det kan ja ju säga!...

#1 - - Sabine:

Nu blir jag hungrig..

På bilden har du gjort en text "MAT"
och den är i samma bakgrundsfärg som din blogg,
gör du så att bakgrunden är genomskinlig, eler har du samma färg som på bloggbakgrunden? :)

#2 - - sara:

jag älskar verkligen koftan, hittade den av slump när jag var inne med barnen i Fältöversten när jag jobbade, den bara hängde där alldeles ensam i min storlek, så jag tog det som ett tecken på att det var meant to be att den skulle följa med hem =) MQ har ju superbra rea! Och det som är så bra med att shoppa i fältöversten är att det inte är lika utplockat som i stan!

#3 - - sara:

Har du fått den där inbjudan till Café Opera på torsdag då Adam Tensta har releaseparty? Jag skulle så gärna vilja gå på det...Let me know om du ska dit!

#4 - - C-J:

Hehe såg du klippet då? =)

Vad kul att du var ute o festade :)

Men blir det riktigt bra kvalitet med typ 5-7 megapixel då? Min Sony W80 har också en sån där "autorotation" för bilder. Så himla skönt. Sedan ansiktsfokus. Bildstabilisator så det inte blir "suddiga bilder". Najs att du e nöjd med din kamera :) Jag tycker det är det viktigaste att man själv är nöjd med det man köpt.

Hehe... ska bli najs med allsvenskan igen :) Men det e ju EM-uppehåll :( Men nu blir det ju 30 omgångar i år. 4 fler än förra året du vet. Kul med lite fler hemmamatcher. Inte så att man kanske kommer gå på fler, men fler hemmamatcher gör ju att chansen e större att man kan gå på några. Ibland får man ju förhinder tyvärr.

Nu ska jag käka lite nattmat :)

PS. Saknar "vem bär den bäst". Alltså inte dagligen men nån gång i veckan gillar jag såna :)