Inte riktigt nöjd..

Nej ja är inte riktigt nöjd med omröstningen igår. Själv så hejjade jag på Velvet och hon kom ju inte vidare. När det stod mellan henne och Amy Diamond, så var det inte så svårt att inse att hon skulle åka ut. Lite synd, för det är en riktig partylåt, som ja tror kan växa i folks ögon. Kommer nog blir en riktig plåga tom =)
Annars så tyckte ja väl inte låtarna va överdrivet bra, men ja kan ju inte låta bli att gilla Christer Sjögren. Ja menar även om låten mer passade in 1974 så gör det inget. Han har ju så bra röst och en väldans utstrålning. Å det är den enda låten ja minns refrängen på idag.. (hemska hemska refräng). Han är ju som en stor teddy björn. Minns när ja va liten. Mormor tog mig alltid på kvällsöppet å sånt då vikingarna spela *S* Detsamma gällde morfar, han promotade för vikingarna. Han hade vart enda tape som fanns. Å så varje gång vi hälsa på honom i östersund så fick ja ett tape att ta med mig hem.. Kände mig som världens lyckligaste.. Ja då kanske ja var 5 år *S* Ja tiden har gått, men Christer Sjögren är kvar =) Han är den äldsta som deltagit i melodifestivalen, coolt att göra debut vid 57 års ålder. Samma gäller ju Amy Diamond, hon är 15 år. Reglerna är ju 16 år, men hon hinner fylla det. Komma till final i globen, det måste ju vara en stor jäkla grej för henne. Tyvärr har ja issues med henne iom att hon är så lillgammal. Men man får väl lyssna på låten några gånger, kanske den blir bättre..??
Här är min favvo igen, nån som vill parta? =)

Velvet - Deja Vu
#1 - - Elin:

svar:ja verkligen:D
tack detsamma:D

#2 - - Jonna:

haha, de kan ju bero på att de är han;)

#3 - - Elin:

svar:varsågod:D

#4 - - Elin:

svar:vad har du för planer inför dagen då?:D

#5 - - Helena:

Hallå där. Jag har haft två jättesköna veckor då jag varit ledig och avslutade dem igår men en jättekul fest. Har faktiskt lite ont i huvuvdet idag, men
nu börjar jag känna mig normal igen. Såg inte Melodifestivalen igår, men har förstått att många var missnöjda med omröstningen. Hoppas att du också har haft en bra helg och får en skön och mysig söndag.

#6 - - zara:

velvet va bra men amy va skitbra, såå gullig...

#7 - - Sofia K:

Hah, igårkväll så skämdes jag nästan över svenska folket (om det verkligen är de som röstar :P ) Hur kunde sjögren gå vidare, jag förstår inte.. Ha en fortsatt bra söndag!

#8 - - mathilda:

håller med dig helt och hållet!
velvet skulle kommit till final, hur röstar svenska folket egentligen?

#9 - - Mia:

Jag tycker faktiskt Amy Diamonds låt var bra :) Enda bra låten som hon någonsin gjort! ;p