Glömsk är man oxå.. .

Glömde visst att uppdatera igår. Hade en lugn kväll, ja efter kl 21.. Så jag passade på att njuta av det. Natten har gått bra och en promenad har man lyckats ta idag med. Var även ute igår, men då lyckades ja pricka ösregnet (snöblandat regn + blåst). Var väl lite lagom nerkyld då ja kom in. Hunden njöt av vädret och Theo låg nerbäddad så skönt, blev lite avis där =P Mannen var iväg på julmiddag med jobbet.

Fick bra nyheter från Thailand igår. Var riktigt skojjigt. Så glad för hennes skull =)

Blir lite annorlunda julklappar i år. Kommer inte ha tid att springa ut och handla. Så det blir lite annat. Kan inte visa dem här, det vore ju föga dumt. Men efter jul så ska ja visa er det, tanken är så iaf =P Har beställt allt som ja ska beställa nu. Måste passa på å tipsa om www.postfoto.se/barn (annars postofoto.se) Men med den första länken så kommer ni till ett erbjudande. Ni får 100 gratis bilder. Men erbjudandet gäller bara till måndag, så man får passa på nu. Annars så beställer jag alltid från dem. De är jäkligt snabba och billiga. Jätte nöjd med dem. Har beställt därifrån många många ggr. Ska lägga upp det där julkortet nån gång. Försök att ta kort på en sprattlande unge *asg* Inte lätt! =) Måste nu köpa frimärken till korten bara. Men det kan ja göra i morgon.. Det blir bra det.
#1 - - Nina:

Detsamma! :D

Jag brukar beställa från Fujidirekt, de har också erbjudande om 100 foton gratis och det blir samma pris/foto som postfoto har :)



Börjar undra ifall de annorlunda julklapparna du har fixat är samma som jag ska ge till mamma o svärmor i födelsedagspresent (?) ;)

#2 - - Petra:

Luna föddes i Augusti så den 17e blir hon 4 månader. Dom växer fort vill jag lova!



Vad julmysigt! Ska fixa sånt i helgen, med stakar och pynt. Julgranen får vänta till nästa år när vi förhoppningsvis bor lite större.



Hur går det med lillkillen då?

#3 - - Mindy:

God kväll snäckan..Får mer & mera ont i ryggen men får stå ut ett tag till...skönt att man inte behöver slita ut sig allt för mycket på jobbet..ska till ul den 20 så då kan man prata med de om man kan fixa ett bälte som hjälper min rygg lita vid bäcken..Fogglossnings band..har du ett? Så myisg jul bild hemma hos er..kram kram

#4 - - Jasmine:

sv: Tack detsamma!



superfin blogg btw!<3

#5 - - Dorothéa:

Oj jag har ingen aning.

Inte gjort nått, pumpat =P

Haha..



Ja jag är nöjd.

Ska bli riktigt skoj att börja träna sen också =)



Hur är de med lillbebben då? =D

#6 - - m:

gud vilken sötis bebis