Trött..

Det vart en jobbig natt. första natten som han inte sovit igenom. Någon gång måste ju vara den första. Men han somna vid 3 snåret (där rök min tidiga natt i sängen). Sen så vakna han kl 5. sen somnade han för nån timme sen. Jag förstår inte hur lillen kan vara vaken så pass länge? att han ens orkar? Mannen kom till räddning vid 11 snåret på dan då ja kände att jag inte orkade hålla mig vaken någe mer. Så då tog han över passet. Vid halv tre steg ja upp. Kl 16 återtog ja passet. Sen som sagt somnade han nyss.. Fast nu kom mannen förbi med honom - han e vaken igen. Ja hoppas verkligen han sover ikväll. Är som om han tar powernaps på en timme sen är han full fart på igen.

Fick ta en dusch då ja vakna då han spydde på mej i ansiktet i natt. låg å kika på honom och helt plötsligt kom det farandes en stor spya i ansiktet. Den var man ju inte beredd på. Torka av honom och sängen och satte mig upp för att bli nerspydd hela jag sen. Tur att det inte luktar lika illa som en vuxen människas spya. Han gillar å slänga saker å ting i ansiktet. Får man inte en bitchslap så är det en spya *s* Eller som igår då han hade nappen i munnen och nös (kom från ingenstans) och nappen for ut som ett skott å pricka mig mellan ögonen. hah. Kunde inte göra annat än å brista ut i gapskratt.

Nej nu när mannen har Theo ska ja passa på att göra lite nytta här hemma. Disken väntas här näst.. *tjohej*
#1 - - Helena:

Det blir ju sådana nätter förstås, visst är de uthålliga de små liven, hihi. Tur att du har mammaledigt, det skulle ju aldrig gå att jobba och ha spädbarn, men de gjorde man vissst förr i tiden har jag hört. Det var inte långa ledigheter man hade då. Svar: Tyvärr måpste Wilma ha sin tratt ändå tills nästa måndag då stygnen skall tas, så det blir att vakta på. Just nu ligger hon hos mig utan tratt, men den åker på så fort hon gör en ansats till att slicak på såret. Hoppas att den här natten blir lite bättre för dig.

#2 - - nicolesnitchy.blogg.se:

Hahahaha spya i ansiktet.Låter mysigt! Hehe. Har han börjat med napp nu??

Jag hade en skitjobbig natt (med mina mått mätt inte dina :P ) Då jag vakna 3ggr av hosta o kissnödig. Ena gången hade jag svettats ner hela sängen så när man klev ner igen efter toa så var den ISkall och blöt. Fyyy fasen vad vidrigt det var.Fattar inte varför det blir sådär.JAg fryser men svettas iallafall floder. Skumt.

Nu e jag i princip klar med alla klappar,bara bror kvar och där tror jag att jag vet vad jag ska köpa.

Så skönt o vara klar redan så jag kan koncentrera mig på att baka o mysa här hemma istället :)

Jag förstår verkligen att du nog inte riktigt kommer hinna eller orka med julklapps handling liksom. :/

Kul att ni fått upp två ljustakar iallafall=)

Vad tråkigt att J inte kunde vara hemma lite längre speciellt eftersom du har så svårt med att gå och så fortfarande.Synd att jag jobbar heltid nu annars kunnde jag komma och hjälpa dig med hunder eller något.Önskar jag bodde närmre så jag kunde hjälpa dig.=(

Hoppas du får en skön o lugn natt nu:D

Kramisar

#3 - - Hanna:

allt bra ? :)

#4 - - Mindy:

Godmorogn snäckan..Förstår dig att man hinner inte med allt den första tiden som lillen är så liten & kräver uppmerksamhet hela tiden..men så underbar tid...längtar längtar jätte mycket.Hoppas att du får en skön tisdag.Stor kram på er från oss :)

#5 - - alicia:

ha en fin dag!

#6 - - nicolesnitchy.blogg.se:

Åh mysigt med lite familje middag=)

Okej skönt att han accepterar nappen då,vet hur det är det där med amningen,inget skämt i att det e jobbigt när dom ska suga i hundra år.

Usch visst gör det ont!Tycker så synd om dig.

Idag gick jag hem tidigare från jobbet. Känner mig fortfarande sjuk eller konstig.Asjobbigt att det inte riktigt bryter ut.Vill inte vara sjuk nästa vecka. Ha ju massor jag vill göra.

Får se hur det blir.

HA en mysig kväll.Kramar

#7 - - Hanna:

typ likadant med mej :)