Söndag kväll..

Mina älsklingar!
Då var det söndag, tre dagar till jul. Sjukt så tiden rinner iväg. Åkte hem till brorsan på eftermiddagen och käkade middag där. Kom hem för inte så länge sen. Orkar inte skriva så mkt just nu. Kommer väl en uppdatering i morgon. Tack för alla kommentarer. Kommer att svara på dem i morgon med. är så jäkla trött just nu!! Krams!
#1 - - elin:

ååh,så underbart söt lilla Theo är :D

Tack för en väldigt fin blogg :D

#2 - - stina:

nån film som hette prom night..inget att rekomendera:P

#3 - - Helena:

Godmorgon! Mysig bild. Hoppas att du har sovit gott och är lite piggare idag.Önskar dig en fin måndag!

#4 - - Malin:

ja helt sjukt att det snart är jul :O

#5 - - linnea:

Du värkar gilla lila :O:D

#6 - - sara:

ja jag måste verkligen lugna ner mig, har drabbats av panikångest ett antal gånger och det är verkligen så hemskt! Ska planera mitt liv lite bättre nästa år.

Självklart ska du få höra allt om F, jag är så galet kär, haha, allt känns så bra på den biten, det är verkligen det enda som har kännts positivt mitt i kaoset. Förhoppningsvis hittar vi en lägenhet nästa år så vi kan börja vårt liv tillsammans! =)

Allt bra med dig och Theo? Jag kommer nog över nästa måndag om du inte har något annat inplanerat då?

STOR kram på dig!

#7 - - Mindy:

Hej snäckan..underbara bild på far o son :) så underbart med kärlek från familjen...Våran bebis kommer vara med under julen sen kommer allt ske på måndag..den kommer somna in o få ett bättre liv i himlen.Men jag tar detta över msn..ska vara sjukskriven nu till feb så får vi se hur jag mår..pratar med lver msn..kram kram

#8 - - Lillemor:

Åhh vad tråkigt att du blivit sjuk nu! Inte skoj!!

Jodå jag e klar med klapparna faktist=) Eller ja vi ska kanske till claes ohlson imorgon o lämna tillbaka en duschslang som läkte överallt.Värdelöst crap.

Så då ville Johan kolla efter någo mer till sina föräldrar.Han tycker en vattenkokare och brödrost e för lite.Haha så jaja upp till honom jag tänker inte lägga ut mer pengar på klappar nu.

Men han e riktigt generös när det kommer till presenter o klappar.

Idag kom min kamera:D Love it. Jättebra kvalite.

Så fort jag får tid ska jag fota o lägga upp.

Men fram till julafton har jag hur mycket som helst att göra.Suck inte en lugn stund. Nu e första minuterna som jag får sitta ner sen kl7 imorse.Jobbade till 16.

Så har jag lite todoos nu.Slå in mina föräldrars ena julklapp bla.

Självklart kan jag hjälpa dig att baka. Jag e ledig fram till den 8de.Fast jag jobbar den 29 o 30de men sen i början på Jan så kan jag. vore super skoj!

Bara att säga till vilken dag som passar dig bäst.

krya på dig. KRamisar

#9 - - Lillemor:

Jo först ska vi till mina föräldrar,ska va där vid 12 ungefär så ska vi äta jul lunch där sen ska vi äta middag hos Js föräldrar.

Jodå du får kort och ordentlig genomgång :P

Nej Johan gillar juh typ ingen julmat så istället äter dom lite lyxigare mat istället.

Julskinka o sånt äter jag hos mamma=) Plus att jag har en egen julskinka som mamma koka igår så ska jag griljera den imrogon.

Nu ska jag fortsätta här.

Vart ska ni vara på julafton?

kramisar

#10 - - Fru Evelina:

fint med bara theo! theodor är säkert mkt vanligare också, även om det är jättefint =)



kram