Snart ett nytt år..


Lilla Theo och jag var idag hos BM. Dax för vägning och mätning. Han vägde hela 4 kg! hihi.. Min lilla klump börjar bli stor. Jag gissade på 3920 och J på 3850. Jag kom iaf närmst. Inte trodde jag att han skulle passera 4 kg. Men när jag räknade på att han brukar gå upp ca 150 gram i veckan, så blir det ju rätt. Är nästan två veckor sen han vägde sig. Min stora pojke. Nu ska vi inte till läkarn förrän om ca en månad. Spännande.

Åkte sen till skärholmen och käka en snabbis. Vi var så jäkla hungriga. Blev även en snabbis på åhléns, så nu har jag min kalender - äntligen! Sen till city gross och handla. Vi skulle handla bla blöjor, därför vi åkte. men dem var slut *morr* Så nu måste vi åka å handla igen i morgon.

Nu blir det sängen för min del. Ska försöka blogga lite mer i morgon är det tänkt - om jag hinner. Vi ska kanske till stan. Blir en best of 2008 som jag gjorde förra året i dec. Nej nu ska jag ta hand om Theo som just vakna av sin egen prutt (skojjar inte, haha). Va en syn.. Ciaoooooooooooo!
#1 - - Nina:

Åh så söt han är! :) Har han gröna ögon?



Hon bryr sig faktiskt inte om dem. Men det har inte varit så mycket än så länge. Vi tänkte åka till biltema imorgon och köpa såna där hörselskydd för säkerhetsskull ifall vi får för oss att ta en sväng ute :)

Gott nytt år på er med! :D Hoppas ni får det trevligt imorgon!!

#2 - - Lina:

visst går tiden snabbt!

Gott nytt år på dig... kram/ Lina

#3 - - Knutte:

Gott nytt år :D

#4 - - Helena:

Godmorgon! Vill önska dig ett gott slut och en riktigt bra nyårsafton!

#5 - - Mindy:

Gott nytt år snäckan i några timmar innan.Så skönt att allt är över & man kan börja med det nya året med nya krafter.Mår upp & det går ner..men det är så det ska vara med en nu i början,men jag är stark så detta kommer gå jätte bra..Våran underbara älskade dotter är en underbar ängel som övervakar oss o ser till så allt är bra med oss & snart blir det ett syskon till oss..Vill bara att kroppen ska bli bra igen så man kan börja jobba på det igen..detta kommer gå snabbt..Var & hämtade ut dit packet o la det i bebis kassen som snart kommer att komma upp igen för att gladjas av det nya livet som ska skapas...Tack ännen gång för allt snäckan.krammar