Nytt bord! =)


Idag blev det inte så mkt shopping som tänkt. Vi var först och handlade en present till Jonas som fyllde år igår (annandagen). Sen åkte vi till barkaby och kika. Var bara där en liten jäkla stund, för det var så mkt folk och inte så mkt att kolla på ändå. Men vi hann iaf in på Mio. Soffan som är på bilden har vi ju redan. Men nu så köpte vi det där bordet som vi kollat på (som oxå är med på bilden). Skulle ha köpt det för några månader sedan, men då var det slutsålt. Tanken var att vi skulle till kista oxå, men så blev inte fallet. Kände att ja inte orkade plus att vi skulle plocka upp lite till mannens föräldrar (till deras hästar). Så vi hämtade upp det i stan och sen åkte vi och handla. Hann komma hem och så vakna Theo som sovit hela dan som vi var borta. Matade honom och sen somnade vi en stund. Vaknade och lagade mat. Kika på open season 2 och monsters inc som ja inte hade sett. Dippa med grönsaker *mums* Sängen är bäddad och vi ska väl ta å stoppa om oss och mysa lite!! ♥
#1 - - Helena:

Godmorgon! Jättesnyggt bord, heter det Plaine eller något sånt? Har haft ett liknande matbord, som iofs var ett "äkta" Bruno Mattsson superellips som jag sålde och ångrar det nu. Soffan är ju också hur snygg sopm helst, kul att få det så fint hemma. Ha en fortsatt bra dag nu, kram!

#2 - - nicolesnitchy.blogg.se:

Men gud nu har jag glömt bort om du skrivit något inlägg i min blogg som jag skulle svara på :P

oops.

Hur som helst. SUper snyggt bord! Kul att ni fick tag på det till slut!

Jag funderar på att lägga mig o vila men det beror på vad ni hittar på idag.Roligare att kramas med er än att krypa ner i sängen själv :)

Rebecca åkte till pappa för 2h sen och jag e redan rastlös. Funderar på att springa runt som en galning med dammsugaren men orkar jag verkligen ? hahaha.

Jag hör av mig på din mobil strax. hihi.

kramisar

#3 - - Malin:

oh, den soffan var riktigt nice! vill ha en sån soffa typ.. men vi får väl se hur det blir med det :D

#4 - - Dorothéa:

Hallå.

Ja det har vart en alldeles underbar jul =)

Dom har fått så mycket fint, skosamlingen ökades på och nu har Jolie även ett par Ralph Lauren ballerina skor, haha. Så söta.

Noah fick ett par shysta gympaskor (kommer dock inte ihåg vad det var för märke) men super söta var dom iaf =D

Annars fick dom en varsinn "glow-e" (nallebjörn som lyser i mörker) samt en stooor varsinn Nalle Phu nalle, massa massa kläder och presentkort på Lindex.

Supersöta klädhängare, alldeles för mycket pengar =P

och ja.. jag tror jag fått med allt.

Själva har vi också fått alldeles för mycket, ursch vad bortskämd man blir över jul. Haha.

Men roligt med lite extra pengar på fickan också ;) Fick även Guitar Hero World Tour, kalrn min är ju som besatt av de där satans Guitar Hero, men just World Tour hade vi inte hunnit köpt, så nu har vi det också.

Tänkte försöka spela lite ikväll =)

Sen fick vi lite såna där fina verktyg till öppnaspisen och en vedkorg i samma serie.

Ja the list goes long.

Men det var lite av allt iaf, var en super trevlig jul iaf =)



Fick ni nå fint i julklapp själva då?



Hoppas ni har en trevlig helg. Kraam

#5 - - Kristin:

Hej allihopa! Sugen på ny bloggdesign?



Just nu har jag, Kristin, auktion på hela 4 stycken! startpriset är ynka 40 kronor för välgjorda bloggdesigner. Du kan se auktionerna på länkarna nedan för mer information!



http://liddie.blogg.se/2008/december/designauktion-2.html#comment



http://liddie.blogg.se/2008/december/designauktion-x-3.html#comment



Vill du ha din blogg extraordinärt designad med DINA instruktioner kostar det endast 100 kronor, alltså kanske värt att få det exakt som du vill? Kolla då under "Beställa design?" för mer information!

#6 - - Att ha det gott:

Jättefint

#7 - - Lillemor:

Haha jag hade rätt Johan gillade inte alls den bodyn. Sen gillade han inte dom oranga byxorna heller. :P

Min leksaks affär här i tyresö centrum säljer lundmyr. Lekit heter den affären. Dom har inte så jätte stort sortiment men lite god bitar:D

nu ska jag kika film.Tack för alla fina saker jag fick inklusive blöjorna :D

Vart super glad över skallran,Johan vart lite avis, varför får du så mycket saker??:( hahahaha jag ba:men alltså jag tvivlar på att jag kommer suga på den där.Skratt

Tack för allt gumman. KRamisar

#8 - - Katja:

Snyggt :)