Lördag..

Jag och Theo idag, skönt att man ser så jäkla pigg ut =P
Dagen spenderades mestadels hemma faktiskt. J´s farmor mådde bätte, men inte tillräckligt bra för att vi skulle komma dit. Men vi får se om hon känner sig bättre i juldagarna. Vi åkte sen och fixade ärenden på posten och sen till elgiganten (äntligen). Sen tog vi en sväng förbi forum nacka. På vägen hem stannade vi på texas burger och plockade hem en massa gott - som alltid därifrån. Suttit hemma och myst. Sen däcka jag framför tv:n med Theo - har en vana att göra det. Var iaf skönt att sova lite. Ätit brie ost oxå!!! Hade sånt sug på det under graviditeten. Nu får ja käka det igen. Var ruskigt gott. Med vindruvor å ett glas cola. Håller mig borta från vinet ett tag till. Måste ha någon att dela det med, annars kommer jag att bli så ruskigt full. Är ju så jäkla lättpåverkad och nu när man inte druckigt på 10 månader så kommer det ju inte att bli bättre.. Plus att så sugen är jag inte heller..

Fick dåliga nyheter nu på kvällen. Riktigt dåliga. Gör ont i hjärtat på mig. En vän till mig mår inte så bra just nu och jag förstår henne. Vill inte tala om vad det handlar om riktigt, men det fick mig att börja gråta här hemma. Tycker så jäkla synd om henne. Det finns inget som jag kan säga som får allt att bli bra igen. Jag hoppas bara att allt kommer bli bra och att detta var en engångsföreteelse. Att du och din kära kommer att få en ny början och en ljusare tid framför er. Och vill du prata mer så är det bara att höra av dig! ♥ Du vet ju vart jag finns..
Hittade denna låt på Jen´s sida och jag bara älskar denna låt. Hade ju den på mormors begravning, så den väcker en hel del minnen. Det är en tung tid, men tiden läker alla sår. Ärren finns kvar, men livet känns lite lättare ju mer tiden går. Men man glömmer aldrig. Ägnar denna låt till dig gumman!

Får som vanligt elaka kommentarer - då har det börjat igen då. Men jag ska bara tacka människorna som ändå tar sig tid att skriva dessa elaka kommentarer, att jag är sååå betydelsefull att ni måste göra det. Att jag får denna uppmärksamhet av er och en pinne till på min besökslista.

I morgon så ska vi troligen hem till bror min och hälsa på. Han ville att vi skulle titta förbi. Han har ju äntligen fått flytta hem, så det måste kännas skönt. Så vi ska dit och invadera. Morsan behövde hjälp med vissa saker. Men idag då ja prata med henne så var hon sjuk. Så då får hon kurera sig först innan ja pallrar mig dit med Theo. Onödigt att ta risken att han ska bli sjuk om han inte behöver. Nu ska ja sätta mig och käka lite mer brie och sen blir det sängen nästa. ♥
#1 - - alicia:

vad söt han är!

#2 - - Nina:

Hoppas din vän snart mår bättre! Jobbigt när man inte kan hjälpa sina vänner på nåt sätt, man vill ju så gärna!



Får du elaka kommentarer? Vilka idioter rätt ut sagt som skriver en massa dumt till andra.. varför liksom.. Usch va irriterad man blir!



Hoppas ni har haft en bra kväll!

Kram!

#3 - - stina:

kom nyss hem från filmkväll:)

å va söt din unge är:)

#4 - - Lillemor:

Usch inte kul med elaka kommmentarer men det e juh bara för dom vill att du ska reagera o kanske gå in på deras blogg för att skriva elaka saker så dom får besöks statestiken och kommentarer så dom hamnar högre upp.

Kissie gjorde juh så o hon e juh oförskämt stor. Läser aldrig hennes blogg pga av så himla dåligt beteende.

Haha vilket sött kort på er. E han lite rödhårig eller är det ljuset?? Han har jättefint ansikte. Ser mer utr som en människa än en bebis.Så var det med rebecca också tyckte jag. Han e super fin o jag längtar tills jag får träffa er!

Massa kramar till er.

#5 - - Helena:

Godmorgon! Oh vad tråkigt med din vän. Det gör att vi som har det bra,inte får glömma det och vara tacksamma och ödmjuka för det vi har och inte vara bortskämda och vilja ha mer. Ha en jättebra dag, hoppas att det ordnar sig för din vän!

#6 - - Malin:

förstår inte varför de måste slösa energi på att skriva elaka kommentarer :S

#7 - - Hanna:

åh, tack ! :D

#8 - - Sofie:

Vilken blick Theo gör :P

supersöt :)

#9 - - Rachel:

Fina ögon du har!

#10 - - Dorothéa:

Å vad trist med såna kommentarer =S

Strunt it bara =)



Den låter e så fin, hade inte hört just den versionen dock -men den var som de flesta andra riktigt bra.

Tycker Amanda Jensen gjorde den läskigt bra också faktiskt!!



Hoppas ni får en underbar söndag.

Kram på dig

#11 - - Malin:

sv: var det kommentarer om theo också`? jag trodde bara det var allmänt så men då är det ju änbnu värre.

#12 - - Lina:

Va fina ni var! =)

De bra att du skiter i alla som skriver dumma saker...

#13 - - Mindy:

Tack gumman för de fina orden som du har skrivit om oss..det värker jätte mycket...detta kommer gå bra för oss & snart har vi en liten igen :) kram kram

#14 - - Malin:

sv: klart de ska skriva anonymt suck hoppas du inte tar åt dig!

#15 - - Elin:

jag kan tänka mig det.

jepp, vi var på ultraljud för 2 veckor sen. super mysigt + att jag fick det svart på vitt att det fanns nån där inne, för jag hade faktiskt tvivlat lite.

#16 - - C:

Och shit vad lik han va dig på den bilden. Kolla munnen!!! Det är en mini nina mun juh, exakt samma form! Näsan e jättelik också! Hihi!

#17 - - Lillemor:

Haha jodå vi har badkar=) Älskar att bada speciellt nu när det är kallt:D

#18 - - Lillemor:

Ehh ursäkta? Vad fan kan det finnas för negativt att säga? Jävla nördar. Dom har verkligen inget bättre för sig. Avundsjuka också antagligen.

Dom vill bara jävlas.Såå idiotiskt.

Får helt enkelt ignorera.

Haha ja men som sagt säkert ljuset.Han ser juh blond ut också. Ja och faktist tyckte jag han såg smal ut iallfall i ansiktet.=) Men han e super fin på alla sätt.

Rött hår kan vara fint i rätt nyans :P

Nu har jag precis kommit hem från en hektisk dag.

Åt middags hos Js mamma som fyller 50år idag. Smarrig stek med gratäng o bea.Mumms!!

På julafton ska vi dit o äta Älg stek!hehe har jag aldrig prövat:D

Ska bli spännande.

Nu ska jag vila min stackars kropp för imorgon ska jag plåga mig på jobbet fram till 16.Ha en trevlig kväll. kramisar

#19 - - Katja:

bra :) är du klar med klapparna?



trist med negativa kommentarer!

#20 - - Dorothéa:

Nej men fy.

Ja det är bara att strunta i. Rakt av.



Jo precis det var i idol, nej det var många som inte gillade den. Det var lite av en sån där antingen älskar man den eller i princip hatar den.



Hoppas du år en fortsatt trevlig kväll.

Kram

#21 - - sofie:

sååå sööta:D så himmla liiiiten:P haha



svar: tack desamma, lagom nu när helgen är över(A) hehe men hoppas du/ni har haft en toppen helg i alla fall:)



krampådig

#22 - - Annika:

Jättefin bild på dig och honom! :)

#23 - - matilda:

Hej, nu har jag frågestund i min blogg, ställ gärna en fråga! Om du vill så länkar jag även till din blogg!



#24 - - Linnea*:

Gud va söt bebis ! jag älskar bebisar det är absolut det gulligaste som finns! Fin blogg :) kraams <3