Inte mycket gjort..

Theo´s små fossingar =)
Usch det vart en riktigt trist måndag. Theo var vaken till nästan 4 i natt och ville inte somna. Han var super pigg (fast han såg trött ut). Han somnade till slut och sen vaknade han vid 6 snåret igen. Sen tog det till nästan halv nio innan han somna igen. å sov hela en timme. Fy satan så trött jag var. Älsklingen kom hem strax innan 13 snåret och då hade inte Theo somnat alls. Jag orkade inte ta mig ur sängen, inte ens för å käka någe. Blev inte förrän ja var tvungen att gå å byta blöja som ja gick upp och tog då med ett glas fruktsoppa till sängen. Oooo mycket mat. J kom som sagt hem vid 13 och då tog han Theo och hunden på promenad. Men Theo var vaken hela tiden och vägra sova. Hur orkar han?

Jag somnade rakt av då de gick och vaknade inte ens då de kom hem. (vilket ja annars brukar göra plus att Theo hade gallskrikigt precis innanför dörren. Som tur var så hade ja förberett en flaska i kylen med mjölk, så J kunde bara värma upp den och låta mig sova vidare. Han väckte inte mig alls. Vaknar upp och det är svart ute. Lite panik där va.. Klockan var redan 15,30. Jag som hade så mkt små grejjer ja skulle ha fixat idag. Oj va ja fick saker å ting gjorda *inte*. J såg lika trött ut som ja kände mig då han kom hem. Han hade inte ens kunnat jobba på tre timmar.

Jag fixade julkorten och klädde på mig, sen kila ja ut med hunden och Theo i en timme. Tyckte jag var riktigt duktig även fast höften värkte ju järnet då jag var på väg tillbaka. Nu på kvällen har ja haft svårigheter att gå. Men jag gick en promenad idag *weee* Får bli en kortare i morgon. Theo sov iaf hela promenaden och sen en timme efter att vi kom hem. så ja hann laga mat och käka och plocka undan här hemma. Nu sitter vi som vanligt vid datorn han och jag. Han halv slumrar här bredvid. Vägrar sova. Hans ögon ska bara vara öppna. Han brukar somna vid den här tiden, så vi får hoppas att han gör det snart. Jag borde lägga mig så att ja kände mig hyfsat utvilad till i morgon så att J slipper att komma hem. Men ja, det blir ju aldrig som man tänkt sig.
#1 - - Elin:

sv: tack :)



vilken fin bild på dom små fossingarna.

#2 - - linn holm:

hej :) undrade bara om du ville lägga till mej på http://www.bloglovin.com :)

#3 - - Helena:

Godmorgon! Oh good så söta! Önskar dig en fin tisdag

#4 - - ♥Hanna♥:

haha! eller hur... "the pinks" är grymma! jag lyssnar fortfarande på dom ;o)

#5 - - Rachel:

Hoppas han sover bättre idag iaf =)

Jättefin bild =)

#6 - - Helena:

Hallå igen! Jag har en liten sak till dig på min blogg! Ha en fin fortsättning på dagen!

#7 - - Louise:

jättebra

tack för hjälpen =)

#8 - - Lillemor:

Vad kul ska prata med Johan då så måste vi börja funder ut vad vi ska äta:/ så svårt att komma på jue!Jag kan laga maten inget problem men att komma på.Haha.

Vad jobbigt att höften strular suck=/ Inte skoj.Får hoppas du blir helt återställd snart.Vilken tid det ska ta!

Jag jobbar juh här i systugan du vet"jobbar"

Idag ska jag äta massa smörgåstårta :D Mumma!!!

Stod till 22 igår kväll o förberedde.Var helt slut efter igår.

Idag e jag helt totalt super duper trött.

Vill bara komma hem o ta det lugnt.

Gud vad jag längtar efter o få se pigg tomten:) Jag har aldrig hört om en så pigg bebis faktist.

Helt otroligt.

Kramisar

#9 - - Gabriella:

Verkligen en fin bild!!!

Du har mail =) /Gabriella

#10 - - Dorothéa:

Tack.

Ja den vart riktigt lyckad =D

#11 - - johanna:

jodå=) åh har du oxå en theo =) jag har en på 4 år=)