Blombud..


Promenaden i morse gick inte alls bra, men lite luft fick jag iaf. Skönt att se lite dagsljus med. Ikväll är det slappa som gäller. Får se vad vi ska hitta på till middag. Denna matfråga gör man knasig i bollen. Varför ska det vara så jäkla svårt? Är inte sugen på något vettigt alls. Det jag kan tänka mig äta är godis å cola. Å lussebullar. Gud va näringsrikt. Suck. Önskar bara att den här matfrågan inte var så svår..

Igår så ringde det på dörren och vi fick ett blombud från J´s jobb. Tyckte det va så gulligt av chefen hans att skicka blommor och gratta. Det var fina blommor oxå. Vinterblommor. Synd att de inte kommer att stå ända till jul, det hade varit mysigt. Tror att det är det enda i vår lägenhet just nu som faktiskt är juligt. Har inte hunnit pynta. Måste köpa lite saker, men när ska man ha tid för det?! Vet inte ens vad jag behöver. Har inte hunnit sätta mig ner och funderat på det. Men några julstjärnor skulle inte sitta helt fel.. Ja älskar ju å pynta!

Nej nu blir det mys i soffan... Hoppas alla får en härlig fre kväll!!
#1 - - Nicole Snitchy.blogg.se:

Jodå Rebeccas öron e mycket bättre. Sista peniccilin dagen imorgon.På mig kliar det i halsen som fan o känner mig lite febrig sen igår kväll. Ingen aning vad som e på g.Sååå trött på baciller nu.Har inte tid att vara sjuk!

JAg förstod nog att det inte skulle bli något faktist =) Jag förstår er verkligen. Så fort jag e säker på att jag e baskilusk fri så kommer jag o kikar på lillkillen!! Dom växer så fort så man vill juh inte vänta allt för länge:)

Så mysigt med färska blommor!

Ha en skön softarkväll nu gumman!

kramisar

#2 - - Mindy:

God kväll snäckan..Klart jag är lita nervös inför den 20...hoppas att allt ser bra ut o man kan se vad man bär på :) Var rätt underbart hörom kvällen så tittade vi på fotboll i sängen o när det blev mål o min sambo skrek till o blev glad då sparkade bebisen mig i magen samma i går kvälls när han hämtade mig på jobbet...sa hej älskling o då sparkade bebisen mig i magen i gen när den fiock höra pappas röst..helt underbart :) han vill till sin pappa :) Så skoj med & så glad man blir när man får blomsterbud :) Ha en skön kväll söta du :) kram extra lillen fr¨ån mig :=) kram kram kram

#3 - - Hanna:

Tävling på min blogg !

"gissa bilden"

#4 - - Helena:

Godmorgon! Oh vad gulligt av dem. Ha en jätteskön lördag!

#5 - - blombud:

blommor, alltid lika uppskattat