♥ Du är den finaste av gåvor ♥


Gud vad denna blogg handlar om min unge, allt annat  har bara försvunnit. Kör ingen outfit längre - men anledningen är väldigt enkel. Jag tar mej inte ut allt för ofta, dvs jag klär inte på mej annat än mysbrallor å en tröja. Jag har ju med Theo om jag skulle någonstans. Och allt handlar just nu om honom. Men sen då man kommit in i en lite mer lugnare tillvaro, får sina rutiner så kommer väl allt annat med på köpet. Dvs bloggen kommer att handla om mer än Theo. Men just nu vill jag inte prata om annat än honom, han är min värld, jag sover och andas Theo.

Har börjat tänka lite på dop, eller ja, det gjorde jag innan han var född. Har kollat antal låtar etc. Denna ska ja ha, å passade så heter den just Theo´s sång =) (går att lyssna en snutt på låten med). Jag har även kollat kyrka, tagit reda på telefonnr och tom e mailat med prästen. Har tom ett datum. Planeringsfreak - yes I am! Tur att ja fixade det mesta sådant innan, för nu så snurrar det i huvudet. Ska iaf ta tag i att ringa prästen någon dag. Blir väl efter julhelgen och allt. Fatta att det är jul om en vecka =) två veckor nyår å om tre veckor så fyller ja år! Shit 28 år. Jag är gammal =) Blir inge mega födelsedags firande som förra året med partaj å allt. Utan detta år blir det nog bara en fika eller nått. (svarar på alla gb inlägg im om ja hinner)
#1 - - Helena:

Åh han är så fin, kan tänka mig att han luktar ljuvligt också. Svar: Wilma mår bra nu, tratten är borta sedan i måndags och såret är helt läkt och fint. Det var nog bra att jag var så envis med tratten, det lönar sig annars kanske det hade blivit komplikationer, man vet aldrig. Ha en skön kväll!

#2 - - Blueyee:

åh vad söt (a)

#3 - - Sophie:

Hej! Skulle vilja veta om det är nått som behövs ändras på min blogg. Så om du har tid och kolla och säga vad du tycker ?



Har en bra kväll!

#4 - - Dorothéa:

Hehe ja de oddsen lär ju ha vart små =P



I jul blir det mycket, julafton spenderas hos mamma här bredvid (deras gård ligger 150 m bort bara)

Skönt att slippa tänka på mat och så då =)



Juldagen kommer sambons far med familj, de ska även sova över till dagen eter, för dem åker från Lidingö. Å hans mormor och farmor kommer också, + troligtvis hans pappas bror och fru.

Annandagen åker de hem och Jespers mamma och syster kommer och sover över -då dem bor i götet och linköping. + Att min pappa och min syster och hennes man (barnenes gudföräldrar) kommer.



Så ja full rulle skulle jag vilja säga =D

Själv då, vad har ni för planer?

#5 - - Nina:

Detsamma! :)

#6 - - Pernilla:

underbart söt!

#7 - - LIFE BY Marielle:

gud så söt jämt:)

#8 - - Malin:

sååå söt!

#9 - - Mindy:

Hej snäckan..Man tackar så jätte mycket för det fina jul kortet..blev jätte glad..så söt han är :) Ha en sön fredag kram kram

#10 - - Sophie:

Hehee , aa men jag föddes där 95- tyckte det var bättre då än nu . Theo är riktigt proffs som är född på samma sjukhus som mej (A) ;D

#11 - - Knutte:

Oj var det så längesen jag var inne på din blogg, har inte sett att han kommit, grattis grattis :)

#12 - - Isabella:

Fin blogg :)