Dagen är snart slut...

Mitt lilla blåbär (älskar mössan vi fick av Gunilla )
Redan kväll. Tiden gick ju så fort här. Som alltid på kvällen. Usch det är så trist, önskar att ja hade mer tid. Svårt att förklara. Man har ju vänt lite på timmarna eftersom man sover mkt längre. Försöker att sova ut så mkt jag kan. Men max till kl 12, för då ska hunden ut. Dagen blir iaf kort om man är vaken från 12 på dan till 12 på kvällen. Istället för det man är van vid. Men varje natt vaknar man nån gång vid 5. Ammar och byter blöja. Tar det passet själv eftersom jag vill att J ska kunna sova ut - då han jobbar. Han somnar så sent varje kväll och sover så lite, sen ska han jobba på det. Tur att Theo ändå sover så pass bra som han gör på nätterna. Vaknar max 2 ggr från 12 till 12. Helt underbart. Men trött blir man iaf. Så ska man ta hand om hunden med. Han är på lekhumör han oxå då å då. Sen måste han ut. Gosas ska det göras. Theo sover knappt på dan nämligen, så det är jobbigt att försöka hinna med allt. Duscha finns det ingen chans till om inte J  är hemma. Toabesöken kan bli jobbiga ibland dem med.

I morgon så ska vi till bvc i gullmars för första gången. Sist kom hon ju hit (förra veckan). Han ska vägas igen, se hur mkt han gått upp denna vecka. Vet att han växt så det knakar. Huvudet är så mkt större nu än innan *S* Han börjar fylla ut skinnet på kroppen med. Förut var han som en bebis med hur mkt extra skinn som helst. Som en sån där hund som ser rynklig ut då den är valp (vet ni vilken sort ja menar?) hah. Han har börjat sparka så mkt mer nu oxå. Jäklars vilken fart det är på honom =) Heh..

Får se om jag tar med mig barnvagnen dit, så kan jag åka hem själv. Skulle ju kunna traska till globen, men jag får se hur jag gör. Så skönt att åka bil. Älsklingen kommer ju att vara hemma hela förmiddagen, sen åker han till jobbet efter bvc. Finns ett par grejjer som jag skulle behöva inhandla. Men vi får se hur det blir som sagt.

Han ligger så sött här bredvid mig på en kudde och sover. J står i duschen - man får passa på medans man kan. Han ser ut att sova så jäkla skönt den lilla plutten.. Ibland önskar ja att jag kunde sova lika bra och skönt som honom. Typ byta plats för en liten stund =) Det hade varit någe.. Nej nu ska ja avrunda för idag. Kommer in i morgon en sväng med. Har ja tråkigt så brukar Theo och jag sätta mig vid datorn. Idag låg han å kika på skärmen - måste ju börja tidigt (skämt åtsido).. Nej ja skulle avrunda. Vet att jag kan babbla på hur länge som helst.. Natti natt på er!
#1 - - stina:

tack detsamma:)



vilken söt bäbis:) å mössan va läcker :)

#2 - - HannahSthlm:

Detsamma:) Vilken raring! Gonatt!

#3 - - Clara Sjögren ♥:

Hihi ååh tack detsamma ♥

#4 - - Helena:

Godmorgon! Åh så söt han är. Ha en riktigt fin fredag båda två!

#5 - - stina:

oj duktigt,,d skulle ja aldrig klara:P

#6 - - Annika:

Haha, ligger lillen och smilar? Söten.

#7 - - Sandra:

SV: Tack detsamma =)

Vilken underbart mysig ida du har =)

#8 - - Mindy:

Godmorogn söta du..Så underbart söt bild du har tagit på sötnosen...:) Allt bra med lillen..han äter & sover som han ska?

Längtar till nästa lörda,,när vi ska se våran lilla bebis simma runt i magen på en..i natt vaknade man av att det stak till jätte mycket i magen sen kom en spark...så underbart :) HA en skön fredag kram kram på söta dig..

#9 - - Nina:

Jättefin mössa! :D

#10 - - Helena:

Svar: Nej helgen blir lugn för mig och Wilma.En kompis kommer över på middag ikväll, och på måndag skall hennes stygn tas (Wilmas alltså hihi), det skall bli jätteskönt!

#11 - - Dress Like a Princess:

Åååh vilken liten sötnos