Blod i avföringen..

Tilltryckt bebis i babysittern *s*
I onsdags kväll så upptäckte mannen blod i Theos bajs. Jag som har en mage gjord av is (INTE) blev super orolig. det var inte mkt, men tillräckligt för att vi skulle se det. Var som prickar. J ringde vårdguiden och hon sa att det behövde vara så farligt. Kunde finnas en rad orsaker. Men sen några timmar senare så kom det ännu mer, så då ringde ja igen. Hon som jag pratade med då skrämde mig mer än blodet. Hon lät helt förskräckt i luren, men sa att vi kunde avvakta om vi ville det??? Förlåt, men vi ringer ju dem för att få nån slags rätsida på vad det kan vara och om vi ska åka in till sjukan med honom. Men hon var velig och hon lät mer som om det var något allvarligt, fast hon inte sa det. Kändes mindre bra - hon skrämde mig som sagt var mer. Nån timme senare kom mer blod, fast mindre. Så då ringde J vårdguiden (för 3:e gången) och då fick vi prata med en vettig människa. Så då lugna ja ner mig.

Igår så bokade vi tid på vårdcentralen. Fick först en tid kl 11 och sen så ringde de och ändra till kl 15. Anledningen var att då hade han mer tid för Theo. Så att han kunde få lugn å ro och undersöka honom ordentligt. Sånt gillar jag. Var ju inget annat som var fel på honom. Ingen feber, han åt, han sket å pissa, han spydde. Han hade inte ont i magen som det verkade och han skrek inget alls. Men vi åkte upp och han fick ta en sänka. Stackars lillen. jag förstår inte hur de lyckades att ta ut blod ens från hans finger. Men de var jätte trevliga och hjälpsamma. Personliga kan man säga. Hans sänka var bra med, så ingen infektion alls och hans mage kändes bra. Så vi åkte därifrån med tummen upp.

Idag var jag hos bvc, sen passade jag på att lämna ett avföringsprov samtidigt som vi var där. Ligger i samma byggnad nämligen. (bvc och vc). Vi vägde Theo och han hade gått upp 160 gram denna vecka. Så det var bra - inge fel på den biten heller. Men det roligaste var väl att lägga honom på första gången på magen. Alltså så att han fick jobba själv. Å satan - blev helt tårögd. Han höll upp nacken jätte bra (han är starkare än ja trodde) han rörde sig tom framåt. Jag förstår inte hur han lyckades. Och barnmorskan var ju helt exhalterad *S* hah. Kände mig som en stolt, riktigt stolt mamma. Liksom titta vad min son kan göra =) hah. Helt otroligt hur pinsamt glad man kan bli för det minsta lilla. Ska lägga honom på mage ikväll med om han är vaken och alert. Usch vill ha en videokamera! NU! Funderar på att köpa en iaf, vi har kollat på några tidigare. Se om vi slår till på en. Går ju att filma med min kamera, men det är inte samma sak.

Har annars försökt att sova, eftersom i natt blev det inte mkt sömn igen. å han är ju så pigg om dagarna och sparkar och har sig (precis som i magen), så ingen rast ingen ro. förutom nu då. Tog en promenad och pratade i fonen samtidigt. vilket gjorde så att jag gick längre än ja anade. hela 1½ timme. WOW. Men nu har ja ont - men det va värt det - så skönt. Känner mig piggare nu med. Nu kom älsklingen hem så nu börjar snacket om middagen, haha. samma svårigheter varje kväll. Är ju inte sugen på ett skit heller. jo knäck. men det har ja ju inte hemma å det är ju ingen mat.. Nej nu ska ja avrunda, se om ja kommer in någe mer ikväll..
#1 - - C:

Men gud i himmelen vad lik han är Johan! Det är helt sanslöst jue! :) hi hi hi. söt nöten.



Själv har ja satt ihop lampan vi köpte i thailand. En jigzaw lamp. Dom e svindyra här hemma, där fick vi en för 175 svenska. Vi ska ha den i nya lägenheten sen.. antingen som kökslampa eller också i vardagsrummet!?? vi får se. bild kommer upp på bloggen så fort A har fått upp den i taket här hemma! :)

#2 - - Lillemor:

Men gud vad fin bild på han ,förutom att han e lite tilltryckt då :P Såå underbart fina ögon!!

Uj förstår att ni vart oroliga!! Inte kul när man ser sånt! Skönt o höra att d inte var något allvarligt!!

Ha en skön helg.

kramis

#3 - - Malin:

det är ju superjobbigt att vara orolig och inte veta saker och man förväntar sig ju faktiskt att få hjälp när man ringer såna ställen men men,... skönt att det gick bra till slut :)

#4 - - Nina:

Ibland fattar man inte varför de skrämmer upp en sådär.. Som förälder blir man jätteorolig! Men skönt att han är frisk ändå!



Vill också ha en videokamera!! Det blir vårat nästa stora köp! (när det väl blir)

#5 - - Elin:

sv: tack detsamma, även om helgen snart är slut. :)



alltså han är så otroligt fin eran pojke.

man blir inte precis mindre sugen och se vem som bor i ens egen mage när man ser eran.