3:e Advent..


Redan tredje advent, tiden går så fort. Jag, mannen och Theo var hemma hos J´s morbror idag och hade glögg mys. Var hur många som helst där och alla slängde sig mer eller mindre på Theo *s* Lillen. Ingen av dem hade ju sett honom innan. Käkade lite lussebullar. Blev ingen glögg för min del - däremot julmust. Nu på kvällen så kom D å hans tjej över en stund och snacka lite. Var ute på en kort promenad med J.

Vågade inte gå ensam idag eftersom igår så blev vi attackerade av en hund. Hunden kom från andra sidan fältet och hoppa på Ludde (min hund). Jag har ju issues med min rygg dvs ja kan inte ta ut alla rörelser till 100% och drag och slit klarar ja inte av. Fick stå och sära på hundarna. Fick tillslut tag på den aggresiva fanskapet till hund. Så den hängde i halsbandet bara. Ludde var hur duktig som helst och satte sig ner. Fasen innan ägaren kom så tog det sån tid. Han va ju tvungen å springa över fältet han med. Han bad iaf om ursäkt och fråga om det var ok med mig och hunden. Ludde va ok, men inte jag. Kändes som om ja skulle rasa ihop. Så han stod med mig tills ja kunde ställa mig upp igen. Men sen skulle ja ju hem med. Visste att J va hemma med Theo och om han skulle hämta mig så skulle det inte bli nån skillnad. Så ja stapla mig hem och kom väl hem efter en 20 min. Fast det bara va på baksidan. Kunde inte ringa heller eftersom ja grät som ett as. å hade ja ringt då så hade J fått panik. Det ville ja inte utsätta honom för. Sen resten av kvällen så hade ja värk. Så det blev citodonen nästa, liksom idag. Även fast det känns bättre. Tur ändå att ja hade bältet på mig när jag var ute igår. Annars kunde det väl gått ännu värre..

Annars så var vi på babyland igår, sen ikea en snabbis. Jag gick in och hämtade mina stänger. Sen ut. Däremot så fanns då såklart inte hängarna som man hänger upp stången in. Irri! Alltid är det någe som är slut. Bara så tröttsamt. Handlade sen en massa på city gross och sen åkte vi hem. Kvällen blev lugn med en massa serier i soffan.

I morgon så blir det ytterligare en tråkig dag då J måste till jobbet igen. Suger! Älskar då vi är hemma allihopa. Så mkt skönare dessutom. Har iof en massa serier att kolla på (fortfarande), men det känns så trist. Har lust att åka till skanstull lr nått, men orken finns inte riktigt där. Vi får helt enkelt se hur länge vi sover i morgon, sen ska ju hunden ut och så. Hoppas det kommer bli uppehållsväder iaf. Har ja tur så kommer julkorten i morgon. Borde ju beställt mina kort för länge sen. Så ja hann skicka dem oxå. men ja, tiden har lixom inte funnits där. Nu får det bli som det blir. Huvudsaken är väl att det kommer fram nån gång =P

Nu ska ja surfa vidare lite och kolla igenom kommentarerna. Sen blir det sovtajm! skönt!
#1 - - Clara Sjögren ♥:

:D

#2 - - Malin:

usch, det lät jobbigt det där med hundarna :(

#3 - - ♥Hanna♥:

usch!! va jobbigt att ha så ont... stackars dig!! =( hoppas det snart går över.



kram H

#4 - - Karin:

Lite annorlunda med svart ljus:)

ha en fin måndag!!

#5 - - Helena:

Godmorgon! Ja hjälp vad fort det går. Svar: Idag skall jag äntligen åka med Wilma efter jobbet, skall bli jätteskönt för henne stackaren.Hoppas att du får en fin dag!

#6 - - Nina:

Jo, jag och mannen får sörsöka att fixa det här tillsammans. Han får ta Eya en stund på kvällarna så jag får plugga ifred och så pluggar jag det jag kan på dagen :)



Har ni några kul planer till veckan då?

#7 - - Rachel:

Hej!

Men usch va obehagligt med hunden!

Är ryggen bättre idag?

#8 - - Fru Evelina:

nemn fy gumman! vad hemskt det där med hunden!! att inte alla hundägare kan hålla koll på sina vovvar! hoppas att du blir bra snart igen nu... är det efter förlossningen du har ont i ryggen eller har du haft det innan med?

kram

#9 - - LIFE BY Marielle:

Tiden går så sjukt snabbt..



Kolla in mitt inlägg om linser, nu får alla som bloggar linser hem gratis. vilken färg väljer du? kram!

#10 - - nicolesnitchy.blogg.se:

MEn fy usch!! J*vla hundägare som inte har koll!! Inte okej! Fy vad hemskt det måste varit,paniken och det onda nej fy.Hoppas du är tillbaka i form snarast så du klarar att göra allt du vill o behöver.

Måste vara enormt frustrerande.

Förresten vilken söt advents stake=)

Idag e jag helt slut.Efter en vecka med någorlunda vila så tillbaka till jobbet 8-16.Såå ont i kroppen pch super trött då jag inte kunde somna igår och vakna flera gånger under natten.Får hoppas på en skön natt inatt.

Snart e det jul!!=) wiiee vad jag längtar.

Förresten hur känner ni inför nyår nu??

Förstår VERKLIGEN om ni/du inte orkar med.

Johan e själv sugen på att festa som vanligt, haha snacka om 25åring! Jag vill bara äta god mat och ta d lugnt :)

Hoppas du har det bra vännen.Snart komme rjag e o besöker er.Får passa på medans jag e frisk:) KAnske i mellandagarna då J kan köra mig?

Kramisar

#11 - - sofie:

snaaaaart fjärde advent och sen äre inte långt kvar till julafton :D:D



svar: hihih =)tackar"

#12 - - Gabriella:

Hej igen!

"Följer" din blogg, tycker du skriver så bra. Hoppas d é ok??

Spännande att läsa om era resor & se bilderna oxå!



Usch va otäckt att bli attakerad av en hund....själv skulle jag få PANIK!! F*n va arg jag blir...hur kan man ha såna hundar lösa??!!



Tur att d gick hyfsat bra med er iallafall.



Såg oxå att ni varit på Korfu...vilket sammanträffande för dit funderar vi på att åka i aug men då med alla barnen & även Farmor(har varit där engång förut oxå) en otroligt vacker & grön ö.

Dessutom har vi spanat in ett av Apollos all inclusive hotell(enda alt då man åker med alla barnen faktiskt)& det visade sej vara samma hotell som ni bott på =) ...var d ok?? Hur mycket ingick & låg det riktigt bra till med tanke på att vi kommer att ha ett gäng med barn med oss??



Vore kul att höra lite om både Santorini & Korfu(Mareblue).

Ha en mysig kväll!/Gabriella bellabruckner@yahoo.com

#13 - - Mindy:

God kväll snäckan..Kan tänka mig att det tar tid med en liten i familjen som kräver uppmersamhet då & så..så underbart.Allt bra med dig ? kram kram

#14 - - vicci:

ja tiden går verkligen fort nu..

#15 - - Anonym:

Tack för titten på min blogg!

Här har vi snö,men det droppar från taket nu, så vi får se hur mycket snö vi har i morgon ; )



Grattis till din lilla Theo ; )

Himla söt!



/ Lena

#16 - - johanna:

tack så mycket för kommentaren hoppas att allt är bra?=) kramis

#17 - - Nina:

Gabriella: Du har mail.. =)

#18 - - Clara Sjögren ♥:

Haha jaa visst gör man x)



♥♥

#19 - - Karin:

äh man ska inte julstressa;) hehe