1 december..

Känns som om man landat lite nu sen man kom hem. Har varit en omtumlande vecka. Har varit en massa spring här i helgen så vi hann inte riktigt vila upp oss. Jag kände mig pigg. Men tröttheten slog till igår. Har lyckats betala alla räkningar nu och fått lite ordning på hönsboet. Men än har ja inte pyntat! Jag tänkte göra det igår, men det fanns inte en enda stund till det. Var fullt upp med Theo hela tiden. Mannen va inte hemma för han körde över en tv till farmor och sen åkte han och handla. Själv sprang jag här. Det är ju att byta blöjor, torka lite spya och amma. Om å om igen. Å på det så mådde hunden illa å kräktes x antal ggr. Som sagt var kaos. Hann knappt själv gå på toa. hah.

Annars så mår vi alla bra. Jag tror jag mår sämst av alla oss tre. Men jag är så jävla glad så det känns som om alla komplikationer är en fis i rymden. Mitt barn har kommit. Mamma ringde idag och berätta Theo´s personnr.. hihi.. Kan spendera dygn på dygn att bara stirra på honom. behöver inte göra någe annat.. Snacka om all väntan var värt det! Big time! Å även om förlossningen var så utdragen på över två dygn. (kommer att komma en förlossningsberättelse så fort ja har tid).

nej nu ropar nån på mig.. =)
#1 - - Dorothéa:

Men vilken söööötis =)Grattis grattis grattis.

Äntligen

Å tack för dina kommentarer!! Lovar att svara någon dag när jag har liiite mera tid ;)



Men vad roligt att vi fick på samma dag =D hehe.

Kram på dig och verkligen Grattis!!!

#2 - - Nicole Snitchy.blogg.se:

Ja det är verkligen omtumlande att komma hem. Men det är juh så mysigt också=)

Vad jag längtar efter att få se lilla knytet. Men självklart har Rebecca blivit sjuk igen,hon har fått öroninflammation.Suck var två veckor sedan hon hade virus.Så jag avvaktar ett tag med att komma så jag inte tar med mig bakterier till knytet.MAssa kramar till er.

#3 - - Mindy:

God kväll snäckan..Så underbart söta bebis ni har skapat :) Nu längtar man ännumera efter sin bebis ska komma till världen :) Allt bra med dig..vacken på konstiga tider kan jag tänka mig eller? stor kram på dig snäckan från mig...