Bebissnack... [igen]


Vet inte vart jag ska börja. Haft så jäkla ont i höften idag efter biobesöket igår. Tog ju med min kudde, så det underlättade ju ryggen iaf. Men höften -speciellt höger sidan är hemsk. Så jag har haft det lite jobbigt med att komma upp ur sängen (imorse) och sen även å gå ordentligt. Känns lite jobbigt. Är så trött idag med eftersom jag fick ta allergitablett igår. Min astma var verkligen hemsk hela dagen och mina mediciner funkar inte som de ska. Så då blir man halvdåsig dagen efter.

Magen växer mer och mer. Sjukt vad den bara sagt poof här. Kände mig så liten ett tag, men nu är det som om den försöker ta igen allt på en å samma gång. Magen ser ändå bra ut. Strecket på magen syns jäklars bra. Kan ju bero på att brännan är på väg att försvinna också. Annars så är det sparkar på hög nivå. Han lyckades pricka mitt revben i fredags tror jag det var. Gjorde så satans ont. Var helt öm sen hela dagen och kvällen. Han sparka sen på samma ställe på vänster sida i magen så tillslut var jag så himlans öm där. AJ! Nu de senaste dagarna har det mest varit en massa sprattel och sparkar neråt, känns inte ett dugg obehagligt *yeah right* Mannen låg en kväll och prata med honom. Å så fort J pratade så började han sparka. J sluta och då sluta även sparkarna. Så mysigt. J satt och skratta ihjäl sig =)


Annars så är det lite grejjer kvar här å ta hand om. Man får ta lite i taget. Det är så mkt som man måste köpa och så. Har blivit en lista här hemma som man får bocka för. Men de flesta större prylarna är väl klara mer eller mindre. Väl bara sängen kvar. Men det är väl för att jag inte kan bestämma mig vilken jag vill ha. Är helt förälskad i en från babyland. Men jag vet inte om det blir att snåla och ta en från ikea. De funkar ju alldeles utmärkt. Behöver köpa kudde och täcke. Både till spjälsängen och vagnen. Hade tänkt handla lite på ikea, men så fick ja reda på av H att ikea inte har samma standard på täckena som alla andra. Alltså i storlek. Tydligen är ikea´s täcken mer fyrkantiga. Vilket jag inte visste om. Så det kan bli svårt att handla sängkläder som passar.. Så därför ska jag nog köpa det någon annanstans. Sen får jag se vart.

 

Ska köpa en örontemp – men dem är ju inte de billigaste. En bröstpump – man vet ju inte om man kan behöva den eller ej. Kan ändå vara bra att ha. Nässug. Några söta nappar som jag sett och så nappflaskor.. Det blir ju lite pengar här och där. Skönt ändå att man har så gott om tid på sig rent generellt under en graviditet, att man kan köpa grejjer under 9 månaders tid.. =)


Annars så har det blivit en massa tänkande på bebisen. Har drömt en massa om den. Att den kommer att komma för tidigt. J var en hel månad för tidig och även nån annan i hans familj. Så man vet ju aldrig. Sådant gillar jag inte. Vill ju veta. Man tänker på hur han ser ut och om han är ok rent allmänt. Har inte börjat drömma något om förlossningen än (eller tänka på den för den delen). Tänkte att det får jag ta då den kommer. Jag kan ändå inte planera den.. Ja mer än vad jag ska ha med mig dit =) Ska börja fixa en väska med saker och ting som är bra att ha med sig. Ladda kameran och sånt.. Här är det förberedelser (så mkt som ja kan förbereda)..


Annars är det guld och gröna skogar här.. Bara så jäkla glad… ♥


#1 - - melinda:

Hejsan! ja tror inte jag kikat in här förr, men grattis till graviditeten!

jag försöker hitta hur långt gången du är, men hittar inte? :D hehe nyfiken här!