Tisdag..


Usch jag är så himlans trött. Inte bra att kliva upp tidigt på morgonen för att kika på handboll =) Men sen så somnade jag ju efter det, men sov inte tillräckligt ändå. Var så mkt oväsen utanför, så man kunde ändå inte sova. Dessutom så vakna jag av mig själv i morse kl 6 prick att jag var hungrig. Gick upp och käkade lite och kikade vidare på handbollen. Men det räckte inte, så ja käka mer, men det räckte inte heller så ja käka mer å mer å mer.. Tillslut gav ja helt enkelt upp. Då ja sen vaknade vid 11 snåret så vaknade jag dels av bullret utanför och dels för att jag var hungrig. Och så har det fortsatt hela långa dagen. Nu på kvällen har väl hungern lagt sig – äntligen!!

 

Har varit ute på två sköna promenader idag. Städat lite och tvättat soffan.. Kollat på OS såklart. Har iaf fått lite gjort.. Känns skönt.

 

I morgon ska vi åka iväg under dagen, sen är det tvättstugan på kvällen. På tors är det dags för hela kroppen igen och sen ska vi hämta bilstolen.. På fredag blir det troligen landet – dvs hem till svärföräldrarna. Min svärmor fyllde år i måndags, så vi ska fira henne. På lör så ska vi kanske sälja vår soffa och i så fall köpa den nya. Sen på kvällen så är vi bortbjudna på middag. På sön ska vi slappa och troligen gå å kika på Arn filmen!.. Så vi har fullt upp denna vecka. Hoppas jag orkar med allt bara!..

 

Bebisen min verkar må superbra inne i magen. Rör på sig något så ofantligt mkt just nu. Dag ut och dag in.. Gör nästan ont ibland då han skaver in i något organ (eller vad han nu gör).. Känns som en bongotrumma där inne. Magen flyger kors å tvärs =) Lite roligt är det allt, får mig att skratta varje dag faktiskt. Riktigt roande.

 

Värkarna ja har haft är mer eller mindre borta. Men då har jag tagit det jäkligt lugnt också. Så jag tror inte att det är uvi jag har. Då borde det ju fortfarande göra ont. Men det är bara att vila och lyssna på läkaren så ska det nog hålla sig till han är beräknad att komma. Får hoppas att det inte kommer fler värkar.

 

Nu blir det sängen för min del.. ♥Natti


Mina fina kommentarer
Postat av: Agge

Godnatt!:)

Postat av: Jonna

Svoggot:)

2008-08-19 @ 22:03:13
URL: http://jonnaa.se
Postat av: Tessi

hoppas jag med.. känns inte så bra att komma snorig imorogn till skolan

2008-08-19 @ 23:20:23
URL: http://tessiilie.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Tack, men jag har haft rätt bra väder det sista! Eller ja, inget ösregn i alla fall! :)

2008-08-20 @ 00:39:29
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Angelica

gu så mysigt med en bebba i magen .. när kommer han/hon ut ?

2008-08-20 @ 01:47:08
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Knutte

Vad häftigt att känna när bebisen rör sig.

2008-08-20 @ 09:14:21
URL: http://knutte.blogg.se/
Postat av: emelie

kul att känna att det finns liv i sin lilla mage :)

2008-08-20 @ 15:17:53
URL: http://emelieberglund.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: