Ryggvärk..

Fasen jag är inte tolv år gammal längre *s* Jäklars va ryggen värkte då jag kom hem igår.. Ja den värker än.. Va iaf en trevlig kväll men är så förbannad på taxi sthlm så ja har skickat ett lååångt mail till dem.. Vilka pissnissnor. Kom hem rund 01,30 i natt efter att ha droppat Lotta i solna.. Somnade ganska på en gång.. Skönt som attan. Har vaknat däremot ungefär varannan timme att jag antingen behöver gå på toa eller att jag är hungrig. Inte skoj att vara sååå hungrig. Man är trött och orkar inte göra någe åt saken. Men det går inte att ligga kvar i sängen, man kan ändå inte sova.. Så nu har ja käkat frukost och den verkar inte ha gjort susen alls. Så jag ska duscha å sen blir det väl en risifrutti..

Ska över till brorsan om ett litet tag. Ska bara fixa till oss. Ska hjälpa honom flytta. Eller nja.. ja ska kolla på. Men J ska hjälpa honom att flytta *s* De tunga sakerna. Stackarn ska bo inklämd med mamma till dec. Fattar inte att de måste flytta ut ur hela lägenheten. När mamma hade stambyte så höll de på i 6 veckor, men hon kunde iaf bo kvar. Men ettorna fungerar som genomfarts trafik, så de måste flytta ut möbler å rubb å stubb. Så nu ska vi på ett roligt sätt försöka få plats med allt i mammas lägenhet som sagt.. Kommer bli en spännande dag *asg*

Ska upp på vinden oxå om ja hinner och kan. Så ska ja rota lite där efter mina gamla saker och gamla barnkläder ja hade då ja va liten å min bror.. hihi, hoppas ja kan hitta några fynd..

Nej nu måste ja sätta fart. bilder å sånt från igår kommer senare eller imorrn. får se när ja hinner. Ska som sagt vara borta hela dan å ikväll så är det Kung fu Panda som gäller... =)
#1 - - Anna Phe:

Ja hade nog gjort det om det var lös, men det låg bara det och vilade, så det kändes lugnt, men dom andra sprang runt i sina burar så dom klarade jag inte av :/



Nej, fobier är jobbigt, riktigt jobbigt sommartider när det är kryp överallt.

#2 - - jane:

Okej, tack>:)