Mödravårdcentralen..


Idag var jag hos Mvc för min vanliga check. Mätning å vägning å prover hit å dit å kolla hjärtljud. Allt var väl bra förutom järnet. Men jag är inte chockad. Måste öka dosen ännu mer.. Det är bara å lyda order! Pratade om värkarna som jag har haft och det är då troligen förvärkar som jag trodde. Däremot ska jag ta en del prover för å se om jag inte fått urinvägsinfektion. Att det sätter igång värkar. OM det inte är det så måste vi börja om på ruta ett och se vad det kan vara. Jag hejjar på UVI.. Låter kanske hemskt. Men hellre att det är det som utlöser det hela - så jag vet vad det är och kan få penicillin. Än att gå runt och undra etc. Så jag ska dit imorrn igen. De kör på odling och alltihopa vilket känns skönt. De är så noggranna.

 

Fick även en babybag. Så gulligt ju. Innehöll en massa saker. Blöjor, indominsalva, tandborste, tvättlappar, änglagårds schampo, tvättmedel, solskydd till bilen, två bodys (en från kappahl å en från lindex) och sen nån ”tvättlapp” från PoP. Sen en massa information om saker och ting. Tyckte iaf att det var en skojjig överraskning =)

#1 - - Pernilla:

När kommer barnet? :)

#2 - - Ida Björck:

svar: tack :)åh vilken söt babybag :)

#3 - - Linn Renman:

Ja min onsdag har vart jätte bra :D din med?

#4 - - Fnyz/Hanna:

mysigt med lite småsaker till bebisen :-) jag är i vecka 17 (16+5) :-)

#5 - - Anjelika:

Denna dag har faktiskt varit en av dom bättre på länge!!! Hoppas din har varit lika bra!! Tack som frågar!! =))

#6 - - Anonym:

God kväll snäckan..Så söta saker till den lilla..Alltid kul med saker till de små liven...Allt bra med dig denna dag? Här är det bara så bra som det kan vara med en :):):):);););));;);)

HA en skön kväll..kram kram

#7 - - evelina:

En sån Babybag hade min mamma till mig när jag va liten ;)

#8 - - Malin:

hmm får hoppas det är det då.. låter ju skumt men ja!