Lööööördag!

Skulle åkt och hämtat en bilstol idag men det blir inte av. Ska istället åka och handla. Kylen är ganska så länsad. Hade en hunger period i natt och käkade allt ja kunde hitta. Vakna varannan timme.. Får sådana ryck då och då. Var annars hemma hos mamma igår på kvällen å käka och kolla fotboll som gick åt helvete. På dan så skulle ja egentligen till Crille men eftersom ja fortfarande hade ont så valde jag att vara hemma. Kikade istället på tennis i nästan fem timmar. Jag är absolut inget fan av tennis, men fasen så spännande det var igår.. Sen krockade det med fotbollen. Så ja ordnade så att tv:n delade skärm. Så på ena kanalen hade ja fotboll å den andra tennis. Så kunde ja ha koll på båda samtidigt =) Tennisen ska ja se finalen på idag kl 14. Synd att svenskorna förlorade i fotbollen. De höll ju ihop ganska så bra ändå, men det var inte väntat med en seger..

Var uppe i natt oxå och kikade på simningen. Vaknade vid 4,30. Verkligen perfekt tid innan nystrands final. men den gick ju åt fanders den med. Sen såg ja även alshammars lopp. Var nog vaken till iaf 6-6,30.. Vaknade sen strax innan 10 å hann se rodd finalen.. haha. tror min kropp är inställd på os =) Men det gick ju inge bra där heller..

Vi snacka om att åka till Mio idag, men ja är så jäkla trött. Vi får se hur vi gör. Måste ju dessutom vara hemma till 14 :P Men mannen är nu ledig hela veckan, så vii har gott om tid att åka och kika på allt vi vill kolla på den närmsta veckan.. Tjoo hoo! Så skönt att han tog ledigt sista veckan på sitt jobb.. Han behöver uppladdning. Den 25:e är det nya utmaningar som gäller..

Nej nu ska ja sätta fart här.. Hunden ska ut.. sen bär det iväg....
#1 - - Ida:

Detsamma :)

#2 - - Emelie:

hahaha , okejokej :)jaha , trevlans ;p hur gick det med fotbollen då? :)

#3 - - Sandra:

Varsågod :)

#4 - - Linda:

Hihi, ja din kropp verkar sannerligen vara osinställd. Min är nog tvärtom, jag har missat allt med os förutom att svenska brottaren kastade sin medalj vid prisutdelningen och att någon skaade armen otäkt vid en tyngdlyftning!

#5 - - Ida Björck:

gu vad mycket du har kollat på OS då, jag har inte kollat något alls ;D

#6 - - Caroline:

Så snygg blogg du har! :)

#7 - - Sanna:

Nu är det tävlingsdags i min blogg =) Kolla in och var med och tävla. Kram Sanna Maria Stephanie

#8 - - Caroline:

Hihi, så lite :)

Hoppas du har haft en skön kväll.

#9 - - Sandra:

har du haft en bra kväll då? :)

#10 - - Anonym:

Godmorogn igen snäckan.Tycker du är så himal söt som ger en info om allt som du känner till..det värmer jätte mycket.Ha en jätte skön söndag sötnos..bamse kram på dig från mig..

#11 - - Ida Björck:

svar: haha okej ;D

#12 - - Emelie:

hehe , ja :) okej , jo tror jag läste det på texttv :/ synd.

#13 - - Caroline:

Okeej, så bra :)

Jorå, samma här :)

#14 - - Caroline:

Japp, :P

Hoppas du får en bra Söndag! :)

#15 - - vendela:

ingen orsak :D