Iväg igen..

Nu ska ja kila iväg här. Ska in till söder och hämta ut biobiljetterna till ikväll. Sen så ska ja även förbi ringen hade ja tänkt.. Får se hur mkt ja orkar och hur vädret ter sig att vara. Måste sätta fart här så att ja kommer hem nångång. Ska hinna käka hemma och gå ut med hunden. Plocka undan lite här hade ja tänkt.. Får se om ja orkar med allt bara. Nej nu måste ja kila..
#1 - - Rose-Marie:

Vill du ha min bloggdesign? Gå in på min sida isåfall och gör det som det står! =)



Goodluck!

#2 - - Lina:

Ha en fin dag då! :)

#3 - - Anonym:

Hoppas att filmen är bra och det blir en mysig kväll.Du får berätta om det var en bra film eller inte..om man ska se den eller inte...stor kram på söta dig :)

#4 - - Anonym:

Det tror jag med att den kommer vara...om inte så är det mysigt att komma bort i några timmar...köp med dig massa gott och gommsa på under filmens gång :) kram kram

#5 - - Anonym:

gu va härligt med musik på bloggen :D

#6 - - Anonym:

HAr du fått problem med ryggen nu under graviditeten eller? jag hoppasa tt det snart visar sig att man får en bebis i magen :) kram

#7 - - Anna Phe:

åå fy! jag klarar inte av det, vi har inte enns suttit ute i sommar när vi grillat, det går inte med getingarna, jag och mamma är dörädda och småbrorsorna får inte blistucken, dom är ettriga dom där getingar nu för tiden..