I väntan på..

Måste medge att jag är liiiite trött just nu. Hunden är på "det" humöret så han väcker mig om mornarna.. Tror det är löptider. Snark! Höften känns iaf mycket bättre idag, så det gick mkt lättare att gå. Lite larvigt hur man kan få ont av att sitta så pass kort tid. Blev lite trött efter promenaden, men det kändes ändå skönt. Har lyckats plocka undan liiite grejjer här hemma iaf. Väntar på fotbollen som börjar 13,35.. Det är ju OS tider nu.. Sweeet =) Invigningen är ju inte förrän på fre, men matcherna i damfotbollen börjar idag. Tänkte luncha lite medans ja kolla på det.. 

Sen ikväll så ska ja åka in och möta Gugig efter att han har slutat jobba. Vi ska käka middag och snacka skit. Passa på att ses lite innan han åker iväg igen. Ska iaf bli skojs å ses! Se vad man kan äta för gott =)
#1 - - Malin:

tänkte också se den matchen eller iallafall lite av den :)sv: jag vet! men den designen kändes inte "jag" och ja, det är skitsvårt att förklara och jag förklarade detta för henne också (hon som gjorde den) och det var inga hard feelings..

#2 - - Malin:

jag ska bänka mig nu med!

hoppas de vinner :D:D

#3 - - Jessica Anshagen:

Glöm inte titta på handbollsdamernas invigning idag också!! :D

#4 - - Ida Björck:

svar: så lite så :)

#5 - - melinda:

haha okej, nu såg jag ;) Trivs du med att vara gravid? :)

#6 - - Lina:

Åå så trevligt!

Ha det så skoj =)