Fortsatt värk..

Värken har inte lagt sig. Så jag har blivit liggandes mestadels av helgen. Igår så kikade jag på fotbollen och sen så tvärdäckade jag. Kunde inte röra mig på hela dagen. Höften låste sig om och om igen och värken fortsatte. Han sparka konstant nästan hela dagen och sparkade han inte så höll han på å röra sig där inne. Är riktigt obehagligt. Då föredrar jag sparkar tror jag. Känns inte alls på samma sätt. Han rör sig så att det känns som kroppsdelar trycker på.. =/ Måste säga att han är extremt aktiv. Läste att ungarna sparkar mest i mellan 20-23. men det stämmer inte. Min bebis har från 00-24. Var iaf vaken ett litet tag igår och gick redan och la mig 21,30. Sov till 10,30 imorse. Inte pigg alls. Vaknade av smärta i magen. Men klev upp, tog en alvedon. Jag och Annika hade planerat tripp till kyrkogården. Men jag visste inte om jag orkade. Men gjorde det iaf. Kom hem och somnade igen. Vakna nyss. Ska hem till morsan strax för J skulle fixa någe med brorsans dator.. Å då tänkte jag tog passa på att lägga mig i ett varmt bad. Se om det kan hjälpa. Annars så har det väl mest varit OS för hela slanten och mer blir det 14 dagar till =)
#1 - - Anonym:

Vacker bild på din bebis magen :) stor kram på dig

#2 - - Åsa.S:

Min egen erfarenhet av hur de rör sig och är aktiva i magen är att det märks att det är samma bebis som kommer ut sen... samma dygnsrytm, och min son hickade väldigt ogta, både i magen och efteråt. Lite mysigt när man känner igen honom så.

Ha en fin dag!!

#3 - - belinda:

Jaa, absolut! Här händer INGET INGET INGET >.<usch, jag kommer få paniken om nånting sparkar mig inifrån nån gång i tiden..måste kännas lustigt XD Fast man kanske vänjer sig? Fast du verkar ju ha ganska ont..

#4 - - Elin:

Vilken fin bild :-) Jobbigt det där, fast jag längtar ändå tills jag också blir gravid ;-P