080808 =)

Ett märkvärdigt datum som ska firas idag över hela sthlm.. Det är vattenkrig å konserter till party över hela stureplan.. Coolers.. Dessutom så invigs OS idag =) *wee* Jag som är lite av en sportfantast ska självfallet se invigningen.. Den börjar vid två snåret idag. Men innan dess så ska ja åka in till stan och kolla på en bil med mannen. Sen ska vi förbi Mio oxå är det tänkt å kika lite där.. Sen blir det nog lagom för att käka en lunch å sen åka hem och kika på OS..

Ikväll får jag se hur det blir. Känner inte för att stå å trängas med en massa människor. Vill inte riskera en armbåge i magen eller nått. Tycker det är jävligt läskigt. Man vet ju inte hur folk är. Vissa slår sig fram. Men det skulle vara jäkla häftigt att stå på stureplan med 35 000 pers och ha skoj! Det lockar en massa. Får väl se hur vädret blir oxå. Är det som nu är det ju ingen idé ens. Fy så trist! äh ja vet mer till kvällen..

Nu ska ja ta å sätta fart här så att jag hinner hem i tid.. *krams*
#1 - - Malin:

wei och idag fyller min systerdotter tre år :) det är faktiskt ett lite coolt datum! förra året fyllde en kompis till mig 18 år 070707 :)sv: tack :)#2 - - belinda:

jaja! Va roligt :) Alltid kul när man kan fynda massa saker!Usch, här händer inget alls för det är 080808. Vrf firar man det så mkt för? 8 eller vad det var betydde ju att man ska bli rik..men ah..jag är trög :/

#3 - - Eskilsarah:

Very nice site. I must say that I am impressed. Keep up the good work.