Fästingmedel..

image3877
Förra året så provade jag ett nytt medel mot fästingar. Asså till min hund. De andra åren hade jag kört med en annan sort som jag hade blivit rekommenderad. Men nu går jag inte tillbaka. Det här halsbandet är först och främst så mkt billigare. Tror jag nästan betala 400:- för det andra och det var tre pipetter, vilket man var sen tvungen att köpa två paket av för att det skulle räcka hela sommaren ut.. Asså nästan 800kr till det. Och hunden fick fästingar iaf.. Det här halsbandet skyddar mot fästingar, loppor och myggor etc. Kostar mellan  150-170 kr och det räcker hela sommaren. Förra året hade min hund 2 fästingar totalt. Det var dock då vi tog bort halsbandet. Man måste ta av det om hunden ska bada, för det kan döda fisken i vattnet. Det är alltså starkt, men mkt effektivt. Hunden mår jätte bra och slipper hemska fästingar!! LÖV!

Mina fina kommentarer
Postat av: Anonym

God kväll i vår vädret! Hoppas att du har haft en skön start på veckan:)Ha en skön kväll :)

Postat av: Helena

Jag har hört att de skall vara jättebra, men som sagt giftiga. Synd att människor alltid skall luras och göra affärer av allt som de säljer! Hoppas att du har haft en skön dag i solen! Kram!

2008-04-21 @ 19:16:50
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: sara

Jag föreslog att vi kanske kunde gå till La Famiglia, det är ju ett helt underbart mysigt ställe, har ju jobbat där lite förut och Eleonor jobbar ju där nu. Inte överdrivet dyrt heller, plus att maten är supergod och man får mycket. Har vi tur får vi Eleonor som servitris =) Men Patrick får ju bestämma vart det blir...Ska till stan på onsdag, eller kanske imorgon och kolla present till honom...hopppas att man hittar någon man blir nöjd med...
Ja sjävlvklart skulle det vara blandade känslor att flytta till ett annat land, men jag känner mig så otroligt trygg med att veta att jag har Rebecca och Andreas där, verkligen helt fantastiska människor! Plus att det bara tar 2 timmar med flyget hem, och det är billigt också! Plus att det känns ju verkligen som en jättechans karriärsmässigt... det är verkligen något jag vill göra, hoppas verkligen att det blir av!

2008-04-21 @ 21:26:42
URL: http://missmantyniemi.blogg.se
Postat av: Malin

oh, tack för tipset!
skulle vår hund behöva :D

2008-04-22 @ 08:49:26
URL: http://lillamalins.blogg.se
Postat av: Malin

svar: aa, låter himla smidigt

2008-04-22 @ 21:59:46
URL: http://lillamalins.blogg.se
Postat av: Erlandrebecca

Just Surfin.. Hello From Gold Coast Australia.. Well Done.

2010-12-01 @ 12:09:47
URL: http://erlandrebecca.20six.fr

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: