Bläää...

image3856
Fy fan, Känner mig inte alls bra idag. Har än så länge fått ställa in alla mina planer som jag haft. Ska ta å krypa ner i sängen och försöka krya på mig. Ska till mammsen ikväll å kolla match, ja hoppas ja orkar det. Hoppas hennes stambyte är klart oxå, då ska ja passa på att lägga mig i ett bad. Få bort värken i kroppen. Ska ta fram min vetekudde, se om min huvudvärk kan släppa en aning. Och sen matfrågan då.. usch är inte alls hungrig. Men om man inte får i sig lite energi så kan man ju inte räkna med att må bättre omedelbums. Så jag får ta tag i det nu. Jobbig dag....
#1 - - evelina:

usch usch, krya på dig!

#2 - - Helena:

Godmorgon! Hoppas att du känner dig bättre idag och får en bra fredag!

#3 - - sara:

ja svampen är skitsöt, den finns i masa olika färger. Hittade så jäkla mycket som jag vill beställa, men jag tycker att dom kör på lite överpriser bland med tanke på att det inte är äkta grejer...
Hoppas att du känner dig bättre idag! Kram!

#4 - - Marielle:

hoppas det blir bättre snart! :)

(svar)
nu är jag hemma ifrån london! =) det var skitroligt. kommer nog ladda upp bilder och shoppingen så håll koll idag & ikväll, och ja, jag besökte oxford street! :)

#5 - - Malin:

ajdå, krya på dig

svar: ja, det hade vart skönt att få komma iväg till sol och värme :D

#6 - - Kim:

ohhh vad tråkigt! :-( Hoppas du kryar på dig snart!
Jag fick också ställa in allt idag när min son blev sjuk :-( Inte roligt! Håller tummarna för en bättre dag imorgon...

#7 - - sara:

Hm,20% är ju ganska nice...ska nog fixa en sån där annons, har sett att man kan göra det men visste inte att det lönade sig på det viset =)
Nope det blev inge Lost igår, jobbade hela kvällen...men ikväll ska jag till honom, ska ta med mig påsen till dig också. Sa till Patrick att han skulle höra av sig när ni är på g hem, så kommer jag och möter er.
Kollade på jeansen som jag sa att jag hade till dig och dom är inte helt gråa, utan lite gråblåa, men dom är riktigt nice! =)