Bästa semestern EVER!!!

Ja nu är ja hemma i sverige igen! Jag är så sjukt trött däremot. Det har varit en lång dag med en massa förseningar. Orkar inte dra allt nu, men vi satt på planet från 14-19... å flygturen tog 3,40 (tim)... Men nu är ja som sagt var hemma. Inte så brun, för ja har inte solat så mkt???????? Jag vet.. hur sjuk är ja egentligen. Är borta två veckor å solar de sista dagarna =) Men det va så varmt, man orkade inte ligga vid poolen ens. Hett hett hett.. Men ja måste ju säga helt absolut 100% säkert att ja är såååå nöjd med resan. Är inte ett dugg besviken, snarare tvärt om!. Helt underbart ställe.

Jag kommer självfallet att skriva mer om detta sen, även lägga upp lite bilder. Men nu är ja inte hemma i min lägenhet... Vi är hos J´s föräldrar. Kom hit till ca 21,00.. Då satt vi å käka och kolla på fotbollen. Blev bara så trött.. Har gosat med hunden, som ja saknat sååååå mkt!! mest av allt faktiskt.. Men han verkar inte sur på oss iaf.. han skrek väl här hemma i 10-15 min, hehe.. lila snutten.. han har fått springa en massa här och varit ute hela dagarna.. inte gått nån nöd på honom inte =) Men ja har saknat promenaderna..  Det kan ja ju säga. Måste ha gått upp en 5 kg minst på denna resa. Man äter ju sååå mkt gott =) hehe..

Nu kommer det ju ta ett tag innan ja är i gång med bloggen igen.. Imorrn beger vi oss mot sthlm på eftermiddagen, men då ska vi ha familjemiddag.. Så vi är väl inte hemma förrän sent imorrn.. Så på mån så börjar ja väl blogga lite smått. OM ja orkar.. Men ja ska iaf försöka uppdatera om resan och så.. Sen har ja ju missat en massa då ja varit borta i två veckor.. men det ska ja kika på tidigast mån. är själv nyfiken på vad ja har missat =)

angående blogga i grekland.. ja sa innan ja åkte att ja skulle ha semester från bloggandet. när vi kom dit, så visade det sig att internet va gratis.. Då tänkte ja på en gång, nu är det kört, ja kommer att blogga =) Men det va ett modem.. asså det gick ju såååå sakta kan ja ju tala om... så det va bara svårt att få upp sidan. så skrev ja till mina vänner å utan å ä ö så blir man handikappad *S* men det fick räcka med skrivande. hade inte tålamod att sitta å vänta på att allt skulle komma upp.. som ni kanske förstår. såg att ja hade fått en massa kommentarer nu medans ja varit borta och dem går ja igenom på mån oxå.. lättare från min egna dator.. å snabbare internet..

Men nu är det en kvällspromenad som gäller, samt att bädda rent i sängen..Sen ska ja knoppa. är ju van vid att man går en timme före nu.. så man är ju sjukt trött nu på kvällen... resan tog ju sin kraft oxå.. å ja måste bara nämna.. vilket jäkla skit väder det är här hemma.. jag höl på att frysa arslet av mig när ja klev av planet!!... fyyy fan säger ja bara... saknar santorini redan!....
kram så länge!!
#1 - - LifeNews - Redaktör:

Välkommen till min nya sida!

#2 - - Icia:

Åhh,va kul att du är tillbaka och att resan var lyckad! ;) Skall bli kul att se bilder! Har saknat bloggen. Är så van vid att kolla in här flera gånger om dagen! Heehe! Vad har du gjort på dagarna om du inte har stekt i solen då? Vart på en massa lyxiga behandlingar kanske! Haah! Aja, det får jag väl veta på måndag!

#3 - - Mariiiiiiiiie:

Welcome home my dear friend... did miss ya! =) vi höres imorgon antar jag! =) Kram och sleep well! =)

#4 - - Alicia:

Vad bra att du har haft en bra semester! =)
Har saknat din blogg!

#5 - - Mi:

Härligt att höra att ni haft det bra! :) Ska bli kul att få höra mer och kanske se lite bilder med?
Kram // Mi.

#6 - - Malin:

Kul att ni hade det bra :) Vill se lite resebilder ;)

#7 - - Erika:

Åhh va kul att du är tibax!!!
Härligt att semestern blev bra!

#8 - - C-J:

Välkommen hem :) hihi =) Ja, visst e det kallt o ruskigt =( Sverige var verkligen värda att vinna men Danmark är ändå ett bra landslag så vi får nog va glada för poängen. Allltid skoj med landskamper ^^ Det är ju föresten träningslandskamp på onsdag tidig kväll mot Montenegro på 3an. Tror inte det blir lika starkt lag utan då lär bänk- och läktarnötarna få chansen. Annars med mig är det rätt okej. Och det är bättre nu i och med att du börjat blogga igen :) Varit 2 "tråkiga veckor" (menat som komplimang) när du varit borta hihi :) Hur e det med dig då? Ska ordna med middag snart här :)
Kram kram