#1 - - Lida:

Lily Allen den såg mer glamorös ut på henne!

#2 - - mysan:

lily allen va sötare i sin tycker jag :)

#3 - - Carl-Johan:

Wooooooo!!!! Nu stavade du rätt =) =) =)

#4 - - Carl-Johan:

Hihihihi =) Gick så kasst mot GAIS.. Pratade med en som tyckte att det var helt fel av tränaren att starta med Stoltz istället för Tauer som vänsterback och fel att inte starta med Enrico på mitten. Sen så var ju Jonson borta pga sjukdom. Men man ska inte skylla en förlust mot _GAIS_ av alla lag på såna saker tycker jag. Ett förmodat topplag som DIF, MFF, med flera _ska_ spöa GAIS, Gefle, Trelleborg, BP med flera även om dom ställer upp reservbetonat. Tycker bara att detta är ett bevis på hur jämn allsvenskan är. För inte många månader sedan hade Djurgården 2-0-ledning mot Juventus på bortaplan. Sen torskar man mot BP... DIF har haft på tok för många förluster i "enkla matcher" på sistone.

Synd att du förlorade pengar =( Hur mkt satsade du då? Kramis kram

#5 - - Carl-Johan:

Hehe, men jag såg inlägget först efter att du rättat stavningen :) Ja, vårt livsuppdrag får bli att få tag i henne nån gång o få henne att döpa om sig =) *fniss* =)

#6 - - Carl-Johan:

Hehe, kan ge en Djurgårdslektion nån gång kanske :)

Ja, det e ju många nya i Hammarby. Enda nya namnet jag kan är Charles Davies. Sen är det ju "10 nya spelare" =) Då tycker du nog likadant om nya målisen som dom flesta tycker om Dembo i DIF :)

Najs att du inte ligger minus för "alla satsningar" på matcher iaf. Tycker att du är klok och vettig som inte satsar mer och mer och mer hela tiden på matcher. Jag spelar typ aldrig på krogen och typ aldrig på matcher. Nåt som är ett sööööömnpiller är ju trav på TV. Jag menar.. det är ju typ den enda sporten där 99% av dom som tittar har satsat pengar på att nån häst ska vinna. Hur många av de som gick på DIF-GAIS satsade pengar på matchen? Tror inte att det var så många. Tycker att man i första hand ska gå o kolla på sport för att se något spännande och underhållande. Men men, alla får ju göra som dom vill. och det är bra med ett fritt utbud. Men jag tycker att trav är ett sömnpiller *fniss* =)

Ska göra en nattmacka nu :) Blir mjölk och hällakaka med nutella på hihihihi *gooooott* =)

#7 - - Carl-Johan:

Åhå :) Så du vann pengar på andra matcher ;-) *ler* =) Glad för din skull :)
Naaawww lite sorgset med begravning.. inte kul.. :(
Sov gott nu! Blir föresten alltid så glad när du skriver :)

#8 - - Carl-Johan:

Usch vad jobbigt det är med "Spam?" ibland när man ska posta och måste skriva in en kod från en bild :) :) Hur är det på Opera-bloggen när man postar ett inlägg? =)

#9 - - Tesan:

Lily! Passar hennes färger bättre =)

#10 - - Camilla:

Lindsay Lohan är snyggare i den tycker jag :-D

#11 - - Mads:

Jag måste säga Lindsay Lohan.. Hon är min favorit..

#12 - - Ellen:

Lindsay

#13 - - Mikaela:

Lily var mkt sötare.

#14 - - Sassy:

Svårt att säga...de är lika fina i den!

#15 - - Elena:

Utan tvekan Lily Allen! Den ser förliten ut för Lindsay

#16 - - Hp:

Lily var mycket sötare i den än Lindsay!