#1 - - Johanna:

Lindsay, utan tvekan!

#2 - - Anonym:

Lindsay!

#3 - - Sneki:

måste nog säga att LL bär upp den bäst...

#4 - - Denise:

Lindsay helt klart!

#5 - - Carl-Johan:

Hehe när jag kollade hastigt på bilden så trodde det var Lindsay Lohan till vänster =) Lindsay med a, inte med e :) Geri är ju toksnygg på den bilden men Lindsay bär den liiiite bättre :)

Hehe, AIK leder med 1-0 efter första halvleken. Andra har precis börjat. Dom är inne i 47:e minuten nu.

Kramis kram

#6 - - Johanni:

definitivt Lindsay!

#7 - - amanda':

Lindsay e sjukt fin i den, så det blir hon!

#8 - - Carl-Johan:

Hihihi =) Ja, men det är inte helt lätt att stava rätt alla gånger :) Ja, ska vi ta o försöka få tag på henne o fråga om inte hon kan döpa om sig till Lindsey? =) =) Hihi du e så skoj =)

Ja, AIK leder. Hehe. Både AIK och BP har haft hyfsade chanser att göra mål nu i andra halvleken. 74:e minuten nu och AIK har fortfarande 1-0. Jag hoppas av hela mitt hjärta att BP kan kvittera snart eller i bästa fall vinna! Laget i mitt hjärta är ju Djurgården. Efter det kommer BP! =)

#9 - - Carl-Johan:

AIK vann med 2-0 till slut.. Suck..
Satsar du ofta pengar på matcher?
Nu ska jag byta till hockeyn. Vad står det där? Hörde att Finland vann sin semi tidigare idag.
Tror vi får typ försöka komma över Paris Hiltons mobil för hon har nog numret :) Ler, ja, då får du prata =) Är du bra på engelska då?

#10 - - Carl-Johan:

Mmm det e smartast att bara strösatsa pengar på matcher och inte skaffa nåt beroende. Ska man satsa pengar på nåt så ska man ju göra det i aktier eller så.
Hehe verkar som vi är någorlunda lika bra på engelska :D Jag skulle nog klara mig hyfsat utomlands med min engelska :)
Kvällens schlagerkväll hos polarn blev inställd så jag ska kolla den hemma :) Sa jag att jag skaffat en hyfsad förstärkare till min hemmabio med min "lilla 32-tummare" (hehe jämfört med din 50-tummare hihihi)? =) Så det blir flådigt ljud =) Har en Boxer-mottagare och grundpaketet med kanaler. Så dyrt med alla tillval :/
Ska du kolla schlagern då?

#11 - - Carl-Johan:

Aha.. men jag tycker iofs att det blir roligare med kul sällskap än med bättre TV. Bästa mixen är ju iofs bra TV och trevligt sällskap.
Hmm.. kopplat TVn till CDn? =) Hur går det ihop? =) Hon kanske har en kombinerad DVD och förstärkare? Jepp, jag kommer köra med min förstärkare och högt ljud :) :) hihihi :)
Yes.. lite trist att det blev inställt. Ena killen skulle va hemma med sin 2-3 veckor gamla bebbe och en annan skulle till New York och sen var det bara jag och en kvar på inbjudningslistan plus att AIK vann idag så då ville han (AIK:are) ut o fira vinsten på nån restaurang (Texas).
Jag ska laga köttfärsbiffar och friterade pommes frites nu och käka till schlagern :)
Hoppas du får det skoj ikväll :) Du e snäll och din blogg e så skoj :)
Kram

#12 - - Tove:

Lindsay

#13 - - Hp:

Svårt, men det blir Lindsay