Ut med domaren, in med Nalle Puh!!

image1871
Brorsan bjöd ju mig på fotboll idag. Så ja mötte honom vid 15 i globen och så tog vi en öl innan matchen. Drack väl en öl på 45 min.. men ändå blev ja som full? ja hajjar inte hur lättpåverkad ja är.. så jäkla skumt.. Kom iaf till läktarn å så blev man visiterad *S* Inte för ja hade så mkt gömställen där ja kunde gömma nått, men väskan fanns ju med. Det roliga va ju att vakten kolla in i min väska och sa.. ooookeeej.. å så sa han, äh gå du.. hah.. hade ja verkligen sååå mkt saker i den? svaret är JA! Hamnade mitt i en klack, så jäkla skojjigt, länge sen ja stod i en sån.. Kunde ju fasen inte ens de nya ramsorna.. Men några nya fick ja ju med mig hem =)

Det bästa va ju att domaren va så jäkla dålig, det va väl inte det roligaste, men det som va kul det va då alla bajenfans sjöng : Ut med domaren, In med Nalle Puh.. Fyyy fan va ja garva.. så jäkla roligt.. Men han va ju såå dålig, så de kunde ju lika gärna tagit in mig.. hah..

Efter matchen så hämta killen upp oss, så åkte vi ner till hammarbysjöstad och gick på en restaurang där. Käkade pasta med oxfilé.. Mumma! Men fick så ont i magen efter det, så det kändes dumt att äta nästan.. vi pratar kramper här... Har fortfarande den där feberkänslan i kroppen och sen så är ja ju sååå trött nu. Frossa har ja oxå.. Somna till ett tag i sängen, va så jäkla skönt.. Ska ta å lägga mig snart.. Måste ha lite krafter imorgon eftersom vi ska åka ut på landet.. så jäkla najs.. Skönt å komma ut i friska luften..

Natti natt på er!!!

#1 - - Samuellive:

Your site is very good. Thank you for the opportunity to sign your guest book.