Underbara blommor..


Lite blommor från begravningen idag. Blev faktiskt förvånad över att det var så mkt blommor ändå. De flesta hade ju skickat in till Cancerfonden eller Hjärt och lungfonden i sån där minnesgåva.

Blommor är så fruktansvärt vackra och det värmde att se dem vid hennes kista, för mormor, till hennes minne. Älskade ljusen som de hade satt runt om. Älskade kistan med de vackra blommorna på. Likadana som morfar hade på sin kista. Vet att mormor älskade dem. Nu är det likadana blommor som låg på hennes.

Det som berörde mig mest var ändå det jag minst anade. Den första buketten som jag gick fram till var från C. Helt ärligt så trodde jag att jag läste helt och hållet fel. Men så var inte fallet. Då brast det, totalt. Tyckte det var en sån fin och vänlig gest. Vet dessutom att mormor skulle ha uppskattat det, eftersom hon tyckte om henne väldigt mkt, det har hon alltid sagt. Det gjorde mig väldigt varm inbords.

#1 - - Johanna:

Åååå vilka vackra buketter! Jag älskar blommor! Jag praoade i mormor och morfars gamla blomsterhandel i åttan och det doftade så gott! Det är så fint att blommor har ett språk!
Ha en trevlig kväll!!

#2 - - sara:

ja verkligen, hon ser inte klok ut nu för tiden. Bara hon inte slutar upp som Britney =)
Yes, jag fryser fortfarande ihjäl, fattar inte varför, brukar ju aldrig frysa.
jo men jag kan förstå att du är helt slut efter den här dagen, fixat lokalen tidigt och så och sen en massa känslor och sorg, klart man blir trött.

#3 - - Anonym:

vilka fina blommor!