Tvingad att släppa taget..

Igår sov jag som en stock, alltså ja somna verkligen hela tiden. Ja hajjar inte hur trött man får vara. Men jag var verkligen helt slut. Vakna klockan 11 imorse. Helt groggy. Halsen gör ondare igen, så jäkla typiskt. Men va gör man..
Började dagen med att städa. Men nu är det dammsuget, skurat å diskat. Dfet ja inte orkade med igår dvs..
Killens morbror å fru kommer hit klockan 15. så ja måste hinna duscha å gå och handla innan dess. De ska hämta datorn och sen så ska de väl fika antar ja. Sen kommer matfrågan igen.. får se hur det går med den idag *S*

Imorgon är det urnsättning på kyrkogården klockan 11,30. Känns inte alls roligt och ja känner likadant där som men begravningen, jag vill inte gå. Men nu är det nästan bara det kvar, sen så är det klart. Men ändå. Ett avslut känns inget bra, man måste bara acceptera det. Liksom att igår va sista gången ja kom till den där lägenheten. Kändes inte så konstigt då jag var där, men jag blev jätte ledsen igår kväll. Orkar inte tänka på det. Imorrn så måste ja släppa taget ännu mer. Känns som om jag blir tvingad till det. Nej usch.. bara så otrevligt..