Slut bloggat..

Ja för idag iaf.. Sååå jäkla trött nu. Inte sovit mkt alls.. Så det vore ju fasen om ja inte sov i natt.. *kram & Natti natt*
#1 - - Anonym:

sov gott tjejen. Jag har pluggat tills nu, ska ta o blogga lite, sedan slagga. en dag kvar till gastroskopin. Skoj skoj. :( Men så är det.Vi höres im!Hoppas du fick i dig nåt under dagen!kram kram!

#2 - - Emilia:

Sov så gott! Själv ska jag plugga :( Natti!

#3 - - THOWE:

måste fan också sova :/ natti!

#4 - - sara:

Så himla kul att göra bildspel, har gjort flera stycken, så himla tråkigt bara att formatet inte funkar på youtube, men men....haha nä han är inte full på bilden, men han har ju en tendens till att alltid göra nån min eller nått på alla bilder.
Å vad kul med utförsäljningar, hoppas att du hittar några bra fynd =)
Jag har längtat efter den filmen ända sen jag såg tvåan förra sommaren, jag är ett riktigt stort fan av de filmerna, och Depp, eller rättare sagt kapten Jack Sparrow ska vi inte tala om, hehe, love him!
Vi kommer nog se den på fredag, men jag vill vänta tills imorgon, ska jobba imorrn och tänkte fråga så att det är säkert att jag är ledig på fredag, sen på lördag är det jobb igen...
Kram på dig!

#5 - - Maria:

Godnatt.

#6 - - Christelle:

Åh okej, men vad bra! Då är det ju nära :) Jo förstår det, skulle aldrig klara av att köpa det själv, har tur som har en mamma som köper. Dina föräldrar kan inte bidra då? :D Haha varsågod, det var så lite så. Liksom, du verkar ha det så himla jobbigt med det där, och klart du är värd att ha det bättre! :)

#7 - - carro:

javisst var han en liten sötnos :)
nattinatt!

#8 - - matilda:

sovgott !

#9 - - Alexandra:

know the feeling...

#10 - - sanna:

ha en bra dag idag

#11 - - Hp:

Hoppas du sov bättre xD