Redo för studenten?

image1633
Jag själv ska ju inte ta studenten i år som många tror *S* Men det får jag väl tacka för. Var 7 år sen jag tog studenten.. Men om jag kunde göra om den, så skulle jag det. Kanske inte själva studenten, men kläderna ja hade på mig. På den tiden så fanns det faktiskt inte så mkt klänningar. Mest i materialet Linne och det gillade jag inte alls + att klänning på mig då var ju skrattretande. Nu när jag ser tillbaka på gamla bilder, så är ju mina kläder som jag hade på mig då pinsamma *S* Dessutom hade jag mina favoritskor och de va svarta??? Som sagt, om ja skulle göra om det, om jag fick välja nått jag skulle ha ändrat på, ja då skulle det varit kläderna..
#1 - - Alexandra:

älskar halsbandet!

#2 - - Lisa:

åh va fina :)

#3 - - Minna:

jättefint:D

#4 - - Anonym:

hihi, väldigt snygg ;)

#5 - - Emelie:

de där skorna är nästan så jag måste beställa hem. I love them

#6 - - Elin:

klockan var ritkigt snygg!

#7 - - Anonym:

skorna var supersöta!

#8 - - Emma:

stackars dej, måset vara en riktigt hemsk känsla att kanppt kunna röra sej. Iblnad man kan inte ens "peta" på min mamma för det gör så ont.. Ibland kan hon inte gå ut nät det blåser eller duscha för det gör ont på henne:. min mammas moster har samma sjukdom och hnnes morfor hade någon typ av remuatism.. nej min mamma är förtidspensonär. har vart det sen 95, men sjävklart hoppas hon att hon någon gång i framtiden ska kunna börja jobba igen och det hoppas jag med av hela mitt hjärta... Du får kämpa på och håller verkligen tummarna för dej att det ska bli bättre =)

#9 - - missankre:

vill ha de där skorna :)

#10 - - missankre:

vad kostade de?

#11 - - Cindy:

SNYGGT SNYGGT SNYGGT! ;)

#12 - - Maria:

tack så mycket:) Guud så snygg skon var

#13 - - missankre:

oj, från asos lite väl mycket :S

#14 - - Emma:

måste vara jobbigt när din kille inte kan ta på dej... tror du kan blir frisk igen , du får sluta stressa( är lätt för mej att säga =))... medicin utvecklingen går ju snabbt så det är nog bra en tids fråga innan de har hittat en medicin som lindra värken nästan helt.. min mamma tar också det tabletterna b.la. .. har du mindre värk på sommaren? jag känner inte av någonting, min mamma har alltid sagt till mej och min syster att vi ska sluta stressa och sluta pressa oss så mkt och det har jag lyssnat på, ser ju hur min mamma mår.. min mamma fått sjukdomen för hon har så höga krav på sig själv.. hon har alltid puschat och pressat sig själv till max i allt hon gjort i hela sitt liv.. hoppas verkligen din värk ska gå över och för alla andra som har det med

#15 - - Denise:

Jodå knallar å går

#16 - - Anonym:

gud vad jag älskar dom där skorna från asos :)

EC

#17 - - Emelie:

maah shit, aja men då får jag leta efter några andra. Tror att jag sett liknande någon annan stans