Morgondagen är snart här..

image1730
Nej usch, redan den 15:e imorrn. Känns inge bra. Har haft så ont i magen hela dagen, men sysselsatt mig så mkt som möjligt... Liiite för mkt kanske..

haft com hem här en timme imorse, varav han koppla fel, så internet har ju inte funkat på hela dan *Suck*, Haft tvättstugan sen 14, blev klar för en timme sen. Varit i farsta - framkallat kort, fixat blommor, solat, handla en klänning (till mitt försvar så var den på rea å kosta 75:-), har handlat dricka till eftergrejjan, hämtat saker hos mamma som ska med imorrn till begravningen eller till lokalen. Har käkat på max *mums* Bytt gardiner, strykigt och äntligen fått upp mina i vardagrummet oxå. Bytt lakan. Dammsugit, dammat, skurat, diskat, plockat undan, putsat lite speglar och fönster. Ska försöka varva ner nu så ja kommer i sängs..

Som sagt så är det begravning i morgon. Känns så jobbigt och fortfarande overkligt. Kan inte fatta att det här verkligen är allvar.. Känns bara som om ja inte pratat med henne på ett tag, inte mer än så. Den 30 maj är det ursättning och bara det känns så jäkla skumt. Ska ja lägga ner henne i en urna i jorden? nej usch. ja får rysningar då ja tänker på det. Vet inte vad som är värst, begravningen eller det? kanske båda? Jag vill bara inte, vill inte ens gå dit. Skulle nöja mig med att ha hand om lokalen och fixa tills de kommer efteråt. Slippa vara med. Slippa gråten och att ha verkligheten smygandes på.. Vet att det är en del av bearbetningen, men ja blir så svag i kroppen då ja tänker på det.. morgondagen.

jag vet inte hur ja kommer att hantera situationen alls, det skrämmer mig en hel del det oxå. Bara ja inte får någe panikattacker eller slutar andas. Nej ja är rent ut av sagt rädd för morgondagen.. Riktigt obehagligt kommer det bli.

En rolig sak: Johan fick jobb idag.. Jobbet han sökte förra måndagen, ja det fick han idag. så stolt och lycklig över min poop-. Han är bäst i hela världen!! Älskar honom över allt annat.

Nu ska jag ta och krypa till kojs.. ja efter jag provat lite klänningar.. vet inte vad ja ska ha imorrn *jobbigt* men SEN ska ja hoppa i säng. Blir upp tidigt imorrn. fixa lokal och allt. sen kl 12 kommer släkten HIT. blir nog bra.. hoppas ja.. Ska ta min ELLE tidning, som kom idag, läsa lite.. sen är det Sex in the city som gäller.. kramsilamsen..
#1 - - Minna:

Hoppa magondan går bort

#2 - - carro:

härliga bilder!:)

#3 - - Matilda:

fina bilder!

#4 - - Christelle:

Åh vilka fina bilder du tagtit :)
Snart är det sommar! :D

#5 - - Sandra:

hoppas det går bra på begravningen. jag känner med dig. min morfar gick bort den 1 april. :/