Mmm klänning..

image1643

Så himlans söt klänning! Va ju jätte söt på. Tänk om alla plagg skulle sitta så bra som det gör på alla modeller. Mmmm den där klänningen hade varit toppen då. Älskar clutchen och skorna till oxå.. Älskar hela bilden *S* Gult är så frächt nu till våren oxå.. *najs*

Klänningen är en Julia Haus design och går att köpa på shopbop.com för $396.00


#1 - - Matilda:

snygg !

#2 - - Carl-Johan:

Hihi, nu blev jag tvungen o köra upp två stoooora fönster för att kunna svara hihi =) du borde se :)
Haha, aaaa, kollade igenom nästan hela din blogg för o se om jag hittade nån bra bild när du hade långt/längre hår plus att jag hittade en hel del skoj ju :)
Ja dom som lever på sina aktier har säkert hur mkt pengar som helst. Är man småsparare som jag så har man ju inte råd att leva på innehavet eller det man tjänar. Jag får typ knega lite som alla andra hihi :) Jag har gått klart KTH när det handlar om undervisning men jag har ett projekt kvar och det är nästan färdigt. Dessutom har jag en resttenta men jag ska kolla om jag kan få slippa den för att få ut min examen. Har även pluggat på Södertörns Högskola i Haninge. Så nu har du lite koll på det också :D
Håller med dig helt om motor- och kampsporter. Förstår inte heller vad som är så intressant med att kolla på när folk boxas. Kul o lira boxningsspel på Nintendo ibland men det är ju en helt annan sak. Jag gillar sjysst idrott där man inte skadar sin motståndare.
Jepp, håller helt med om det där med derbyn och matcher. Inte kul när man känner sig otrygg. Det är så skönt med Stadion för det är aldrig särskilt många bortasupportrar där =D Det är liksom familjärt på liknande sätt som ute på Grimsta. Har du kollat BPs matcher på Grimsta? Typ 100-tals juniorer som går gratis, spelarfruarna, Brommafolk, lite fotbollskändisar osv. Det e liksom lite som "ute på landet" nästan :) Folk går bara dit för att se en match och vissa gör det även för att träffa vännerna. En social grej liksom. På samma sätt som att många tjejer ofta går o fikar så går dom och kollar på BPs matcher på Grimsta och kopplar av och käkar en varmkorv, lite godis och kaffe eller läsk :) Okej, det e ju hejarklack och massa supportrar på Stadion men efter matcherna är det ju som på Grimsta. Det e lugnt och sansat efteråt. Det e så skönt!
Jepp, det e skoj att ha hållt på med en massa olika idrotter. När jag var yngre åkte familjen ofta till fjällen eller alperna och åkte skidor. Bröt benet i Saalbach (i Österrike). Det var mindre skoj :( *gråter*. Nu var det ett tag sen jag spelade tennis och badminton. Krävs ju att ha nån o spela med. Har inte längre nån regelbunden tid. Jepp, krävs ju en hel del styrka i armen för att spela tennis. Kul att du gillar/gillat basket :) Hehe, jag var lagets bästa 3p-skytt då det begav sig ;-) Vi lirade fotboll på somrarna föresten :)
Jo men det är värt att unna sig en resa och ha nåt att se fram emot och få lite fina minnen. Det är ju inte bara solandet som man reser för. Finns många nöjen som gräver hål i penningpungen :) Jag har varit på massa kryssningar och pubrundor och det slukar ju massor med pengar och då går jag ju inte ens på de dyra ställena i stan... Vet du vad det kostar att spela golf som senior då? Oftast 300-500 kronor för att spela 18 hål (=en runda). På hemmaklubben brukar man i regel spela gratis och vissa klubbar brukar ha samarbeten med grannklubbar så man får rabatter.
Här ser du priserna på Drottningsholms GK
http://www.kdrgk.se/browse.asp?sid=49
Kostar liksom 500 kronor att spela på Drottningholm på en helg. Sen tillkommer ju att man åker till klubben, kanske slår en hink innan man går ut, käkar och dricker något osv så det kostar massor att spela golf. Men det är skönt att spela på sommaren när det är fint väder. Så ja - nöjen.. jag förstår hur du menar.
Jag tycker om både Savage Gardens och Cascadas versioner av låten :) hihihi :) Rammstein gillar jag inte. Du borde kika igenom min iTunes nån gång :) Massor med låtar där :) Lite Mandy Moore har jag som du redan vet =)
Haha aaaa du får försöka se det avsnittet av Seinfeld. Jag har det avsnittet på DivX eller nåt sånt. Mitt mål är att ha hela serien på DVD. Har säsong 1 och 2 på DVD just nu. Känns fel att betala 500 kr per säsong liksom. Väntar gärna ett tag och köper när dom sjunkit lite i pris. 5an sänder ju serien så det e najs att kolla dom avsnitten ju. Hela den serien e ju så himla underbar! Bästa är ju Kramer :)
Jepp, jepp, förstår hur du menar. Kan va bra att klippa det lite extra kort nån gång då och då. Sen så håller jag helt med om att alla passar så olika i kort och långt hår. Ricky Martin passar bäst i kort hår t.ex. :) hihi :) Taskig din frisyr är mot dig som krullar sig :) Jag tänkte bara raka av allt för att "börja på nu kula" och sedan låta det växa ut igen. Jag vill aldrig behålla rakat. Skönt till sommarn att ha kort hår så solen tar lite bättre också :)
Ikväll lirar Elfsborg mot mitt DIF :) Men det är även Sverige-Ryssland i Hockey. Har inte säsongskortet så det blir ju inte så svårt att välja ;-) Får kolla Fotbollsmåndag sen på 4an. O-la-la (Ola på TV4 hehe) hihihihi =) Som du märker så gillar jag att skoja o så där :)
Blev bergis toklångt detta jag skrev, hehe, men du får ha det gott så kanske det finns ngt svar från dig senare idag eller imorrn eller så :)
Kramis