Men gud..

Ja somna igen.. Vakna upp strax efter 15?? Jag förstår inte att jag är så trött. Helt utslagen är jag.. Måste försöka hitta in i den där duschen så att vi kan åka å handla som vi sa.. Men hur ska det gå till om ja inte orkar gå ut? Det kommer bli spännande. Huvudvärk har jag igen oxå.. Typiskt..
#1 - - Carl-Johan:

Tjingelingen =) Hihi, du det där blogginlägget kändes som det var från min egen blogg :) För jag känner exakt likadant och vaknade typ samtidigt =D *fniss* :) Fast jag ska dock inte iväg o shoppa, möjligtvis gå o handla käk senare.. hihihi :) Huvudvärk har jag inte iofs men känner mig lite yr o så där hehe =D *kramis*

#2 - - Hp:

Stackare, hoppas det blir bättre!

#3 - - Carl-Johan:

Sant sant.. Vädret och lufttrycket kan ju påverka lite smått. Det är ju alltid ett lufttryck som är på oss hela tiden. Men men, sånt där är jag tyvärr ingen expert på *hehe* =)
Aj aj, stackars dig som fick motorstopp! Skönt att det ordnade sig sen tillslut! :) Lät som ni storhandlade :) Jag kom iväg till Hemköp här i Sumpan och handlade för drygt en 100-lapp bara. Blev jättegod köttfärsbiff med pommes frites :) Det jag gillar med köttfärsbiffar är att man aldrig behöver skära bort ej ätbara bitar =)
Har testat både köttfärsbiffsrecept med ströbröd o annat i, och bara knådat färsen "som den är" och jag tycker det är helt klart godare att bara knåda ihop färsen och steka utan tillsatser. Okej, jag slänger på lite grillkrydda men inget mer. Oj, det var mkt om maten =)
Ja, 1700 är mkt det med. Drygt 2500 hade jag att betala. Inte så stor skillnad egentligen. Har typ 170 000 i total skuld. Men jag känner inte att det är _så_ trist med skulden. Jag har ju å andra sidan fått mig en underbar utbildning. Har pluggat i Visby, i Södertälje, i Haninge, i Kista och lite inne i stan. Lärt känna många personer och haft skoj - och framförallt lärt mig mycket.
Ja, plats 2200 ungefär är helt okej placering. Inte jättebra men helt okej. Det är typ 12 000 tävlande så det är rätt bra att ligga såpass bra till. Tänk på att jag satsade 4 500 kronor för bara 2 månader sedan. Det är redan värt 5 300 kronor. Okej, lite tur att aktierna gått bra just nu. Det är ju inte alltid det går så här bra. Har ju varit med i över 15 år och följt börsen rätt noga.
Ska försöka sova snart. Kramis