Lite pladder..

Åter igen så vakna jag med kramper i kroppen. Killen fick hjälpa mig ur sängen imorse. Kom bara inte upp. Känns ju inte så skoj att behöva ropa på honom för att hjälpa mig, men jag visste inte vad jag skulle göra. Känns som om han måste ta hand om mig hela tiden, vilket kan kännas jobbigt. Jag är ju så van att ta hand om mig själv.. Det är det..

Idag är städfirman och städar hemma hos mormor, på mån ska vi dit på inspektion, då ska husvärden med oxå. Får se vad dem säger.. Man kan ju bli återbetalningsskyldig. Fast lägenheten är ju inte fixad sen mormor flyttade in där. Det är ju 30 år sen. + att de har ju inte fixat vattenskadan som blev efter branden på deras tak heller. Det va väl 10 år sen det hände?? helt otroligt. Så säger de något är det ju jag som öppnar käften, det kan ja ju lova!...

Nu idag vet jag inte vad som händer. Hade planer som gick i kras, som vanligt, så nu blir det att bara ta det lugnt. Har lite feber oxå, så det är ju lika bra att göra det. Är ändå så snurrig av tradolanen, så det är nog lika bra att hålla sig hemma. Fått i mig 1 macka iaf. Så det är alltid något. Önskar att ja hade proviva hemma nu. Får väl be J att fixa det. Är helt såld på jordgubbssmaken, även J. Väl därför den försvinner så fort.

om mindre än en vecka så är det urnsättningen. Vet fortfarande inte om stenen har kommit upp. ingen aning. Ja hoppas den hinner komma innan urnsättningen iaf. De skulle ta 2 veckor på sig sa dem. Men man vet aldrig med sånt där. Mammas väninna, de har gått över ett år om inte mer, och de har inte ens hämtat stenen där. så jäkla hemskt. hon har tjafsat å tjafsat mammas väninna.. men nej... nu gav vi henne nr till dem som tog hand om vår sten. så får vi se hur det går..
#1 - - Jörgen:

Heeej :-)
Missa inte vår Stora CIDER Special på TheGuide idag!

#2 - - maria:

Det är bara bra med mig tack. själv då?Jobbigt att få så där ibland förstår jag, att inte kunna ta sig upp ur sängen ibladn...usch..speiellt när man är som du skriver, van att klara sig själv

#3 - - Jennie:

Stackare! Hoppas det känns bättre snart! :)

#4 - - maria:

Ja precis, brukar ju vara här inne och titta då och då:)
Måste kännas väldigt frustrerande att få kramer så där och kroppen nästintill blir låst. Man måste ju tacka all den medecin som finns och kan hjälpa sådant här. Men som du säger, tar ju ett tag tills de börjar verka iaf.
Haha, ang. provivan..jag älskar den med! fast jag föredrar helst mangon..riktigt skonsamt för magen:)
Ha en bra dag nu. Kram

#5 - - Sigveeli:

Greetings. This site is so full of information