Kvällspromenad på Djurgården..

image1846
Ikväll så åkte J och jag ut till djurgården på en liten promenix. Så fint att gå där ute, dessutom är det mysigt. Ludde älskar att bada där oxå. Så han plaska omkring lite. Alla blev nöjda och glada.. Var så skönt väder och det var skönt i allmänt att komma ut och bara gå. Har ju inte varit ute så mkt idag annars...

Innan vi åkte dit så åkte vi förbi kyrkogården. Bad J att svänga förbi där. För att se om gravstenen hade kommit upp. Jag såg den på en gång och det knöt sig i magen och jag började skaka och gråta på en gång. Den stenen som jag levt med i 26 år har nu fått ett till namn på sig, min mormors. Nej det var bara så jäkla hemskt. Det gjorde så ont i magen och bröstet. usch vilken smärta. Dessutom så kändes det ju så konstigt. Man blir lixom som "vad gör hennes namn på den stenen"? Förjäkligt obehagligt och ledsamt. Blev verkligen ledsen.. Blommorna från begravningen var fortfarande där. De hade knappt vissnat. Speciellt inte dem som låg på kistan. De va fina än!.. Usch, ja saknar henne så mkt!!!

Nu ska ja avrunda för ikväll. Kommer bli jobbigt imorrn igen..
♥Natti natt♥
#1 - - ENGLAVAKT:

jag har det inte iaf
ångest för badsäsongen.. eh ja :P

#2 - - Helena:

Åh det låter jättemysigt! Natti natti!

#3 - - C:

Hinner inte skriva nått mer innan jag åker så jag tänkte önska en trevlig helg. Hoppas den blir ok trots allt och hoppas du hittar några fina kläder på lör!
Nice me ny locktång. Jag såg att du köpt en ny i inlägget nedanför! Nice! Jag vill också ha en ny, både en vågtång och en sån som du köpt som ger större lockar. Både och e så fint!
Jag e supernöjd med håret, känns superbra o va brunhårig. Fick mer färg i ansiktet tack vare att färgen blev brun och inte svart
:-)
Filmen tyckte jag var bra men inte lika bra som ettan och tvåan. Och vi fick också träsmak i baken. Tre timmar e för lång tid o sitta still sådär.
Trevlig helg! Kram C!

#4 - - Anonym:

mysigt

#5 - - Anonym:

mysigt

#6 - - Anonym:

mysigt

#7 - - Anonym:

härligt

#8 - - Anonym:

härligt

#9 - - Anonym:

härligt

#10 - - Anonym:

härligt

#11 - - Emma:

Beklagar sorgen. Det är så tomt och märkligt när någon nära dör.

#12 - - Hp:

Härligt med promenader xD

#13 - - Rayanellen:

Fabulous site. Keep it up ,best regards and shalom to all of you