Kan inte sova igen..

Då är man uppe tidigt igen... Vakna klockan 05,00, sen dess har ja inte kunnat somna om. så himlans tröttsamt ju. Ska sitta uppe ett litet tag till, sen ska ja försöka nån timme.. Jag hoppas verkligen ja kan sova, för ja har bara sovit ca 3 timmar. Kroppen är trött och jag har värk överallt. Så himlans hysteriskt. Har tagit alla tabletter som jag kan ta för tillfället. Men det brukar vara en sån där "dagen efter släng".. Allt kommer efteråt. Mådde ju inge vidare igår kväll med frossa och  feberliknande. Känner väl mig inte på tiptop nu heller. Har satt på mig J´s stora å härliga tröja, så nu fryser ja iaf inte. Får se vad dagen kan föra med sig.. .
#1 - - Majsan:

Usch och fy det där lät ej skoj...Hoppas att du snart känner dig bättre och att du får sova lite....

#2 - - Anonym:

hoppas du kan somna om senare vännen. Vi höres. KRAM!

#3 - - Linn:

jobbigt att inte kunna sova...

#4 - - Anonym:

jobbigt=/=(

#5 - - Helena:

Stackare, inte kul att känna sig sjuk. Jag hade för en gångs skull sovmorgon idag och vad tror du hände. Jo, jag vaknade kl 05.13 och kunde inte somna om. Men jag är konstigt nog pigg än så länge. Krya på dig!

#6 - - carro:

jobbigt när man inte kan sova :/

#7 - - ENGLAVAKT:

haha ja, men hon är vackrare ändå :p

#8 - - ulrika:

Ajaj, låter inge skönt alls. Men vilka fina blommor!

#9 - - Jennie:

Krya på dig... du verkar vara en stark tjeje:)

#10 - - Sweetheart:

Usch, det låter jobbigt :/ HOppas det känns bättre snart! Förlåt om min kommentar var olämplig med frågan om det var ngn födelsedagsfest när det var din mormors begravning :/ Hoppas att det gick bra iaf, massor med fina blommor på bilderna i din blogg!

#11 - - Majsan:

Hoppas att du fick sovit något och att du nu känner idg bättre....=)